Ivan016 18 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem sa kawasaki zzr 600 iz 90_tih godina. Nikako da resim menjac da ostane u drugoj brzini a imam jos jedan ceo agregat koji je bio ispravan sto se tice menjaca. E sta sad da menjam, sve sto sam mogo da zamenim na desnoj strani oko korpe sam zamenio i opet isto i jos gore. Da li da otvaram i da menjam ceo sklop menjaca ili???? Ako neko znam molim za pomocccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem sa kawasaki zzr 600 iz 90_tih godina. Nikako da resim menjac da ostane u drugoj brzini a imam jos jedan ceo agregat koji je bio ispravan sto se tice menjaca. E sta sad da menjam, sve sto sam mogo da zamenim na desnoj strani oko korpe sam zamenio i opet isto i jos gore. Da li da otvaram i da menjam ceo sklop menjaca ili???? Ako neko znam molim za pomocccccc Moraces da otvoris masinu, ili je viljuska ili zubcanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem sa kawasaki zzr 600 iz 90_tih godina. Nikako da resim menjac da ostane u drugoj brzini a imam jos jedan ceo agregat koji je bio ispravan sto se tice menjaca. E sta sad da menjam, sve sto sam mogo da zamenim na desnoj strani oko korpe sam zamenio i opet isto i jos gore. Da li da otvaram i da menjam ceo sklop menjaca ili???? Ako neko znam molim za pomocccccc I ja imam slican problem. Nekad se desi da kad prebacim iz 1 u 2 brzinu neuhvati dobro tu drugu brzinu i posle jako skljocne i motor jace povuce. Kad sam pitao majstora kaze ili je zubcanik druge brzine pohaban ili je iskrivljena viljuska menjaca... Kaze to na Kawama se cesto desava. Kad sam ga pitao za uzrok kaze mi da je motor najverovatnije tockaren i iz prve brzine prebacivano nasilno u drugu bez kvacila pod velikim obrtajima. Kaze ok tamo iz trece pa na gore prebacivati bez kvacila ( ali ni to nije dobro - nisu u fabrici bez veze stavili kvacilo ) ali ako prebacujesh iz prve u drugu bez kvacila preko neutrala to je veliko opterecenje za viljusku menjaca i zubcanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Resi sam problem zamenio sam ceo snop menjaca viljske i birac brzina resen problem ali nije to sto sam hteo... Hteo sam da provalim u cemu je problem ali golim okom se nista ne vidi sve je u redu menjac radi ali ne ostaje u drugoj...tako da ostaje to tajna za one koji znaju...blago njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...