Alex 2 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da je ovog vikenda( 20, 21.22.) moto-skup u Pirotu. Ide li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ada, Divcibare, Pirot...jel sam neki propustio skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 19, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ada, Divcibare, Pirot...jel sam neki propustio skup e pa jesi , tu su jos i Stara Pazova i Kostolac ... i to sve na +40 ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ja iso sa drustvom. Organizacija ok tusevi voda lepo mesto u debeloj hladovini ispred stare tvrdjave te nije bilo mnogo vruce, oko 200 motora od toga bar 100 iz Bugarske. Pivo ladno 50 din ... Besplatan odrucak i rucak ... Ozvucenje prosecno ( najavljenog striptiza nije bilo :) sve u svemu lepo i fino. Ima dosta slika mozda neku i potavim za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...