zextreme 1286 Napisano Jun 21, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas slucajno udjem u radnju Eltec u Radnickoj 53 na padini, cekao sam neku potvrdu od banke pa da prekratim vreme, i sa vrata vidim ozbiljne alu kofere i bisage... Ostanem u cudu i tek onda skapiram da se sve to nalazi na Hepco & Becker stalku.... u prici sa prodavcom saznajem da nesto od nosaca i kofera imaju na lageru, dok bi za neke odredjene modele trebalo da se saceka. Spremni su na popuste za vece kolicine, moto klubove i za distributere... Ako nekom treba sad zna gde moze da pazari! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 21, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ?! http://www.eltec.rs/ ovi? prodaju opremu za motore? strava mozhda ne znaju koliko to koshta inache Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 21, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti! Mislim da znaju koliko kosta, cekiraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18601 Napisano Jun 24, 2011 Integrisan, 8481 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cene su po price listu Hepco-Beckera. Drugim recima kao u Louisu. Uz vrlo malo truda;) moze da bude i nesto nize. Ja sam kod njih kupio H&B TopCase i Alurack (nosac) pre nekih 2 meseca. Mogu da ih pohvalim (sve stiglo u dogovorenom roku od 7 dana, po dogovorenim cenama). U ponudi je naravno apsolutno ceo H&B program. Na stanju nemaju nista ozbiljno, tj. u 99% slucajeva cekacete tih 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...