Djetk0 0 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan spasavajte me ljudi... treba mi ovaj lijevi switch sto ide na volanu za yamahu xtx 2008. godiste...mada odgovara i starije il ako bi neko mogao da mi provjeri koliko je para u yamahu tamo kod vas? kolko se ceka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 19, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Okreneš Yamahu Platner Dušan Todorović Predstavnik prodaje i servis Mob: 064/82 29 250 email: prodajabg-yamaha@plattner.rs ili Yamahu Rodić +38121420427 mailto:servis@yamaha-rodic.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ima neki lik oglas na moto berzi prodaje celog xtR-a u delovima pa moguce da ima i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan evo cuh se sa likom sa motoberze... poslace drugu u bg, pa ce ovaj drug meni... hvala puno ... shoe imas pice kad dodjes ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...