Nemac031 0 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su radi da mi pomognu malo, naime uzeo sam u Nemackoj Kawasaki ZX6R 1996,motor je bukvalno full, stanje vrhunsko presao je oko 30000 ,dosta je stajao u garazi stariji covek ga je kupio novog i vozikao povremeno ,stize mi tek za 20ak dana. mene zanima sve o tom motoru ,neka svi kazu po nesto koji su imali iskustva sa njima! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike da gledamo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako si ga vec kupio dzaba ti je svaki ssavet ili komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemac031 0 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike da gledamo malo Tek ce biti slika, nemam ih ni ja za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...