Mr. No 569 Napisano Jun 18, 2011 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Proveravao sam svecice na motoru i primetio nesto (meni) cudno... Kada sam ih menjao, svecice sam zategao bas dobro (ne da pokidam navoj) ali jako, a sada kada sam ih skinuo, onaj prsten koji stoji na kraju navoja uopste nije deformisan... kao da svecica nije bila zavrnuta do kraja... Da li je to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan glava motora je od aluminija a svjecica i ta sajba mislim da je neki tip celika. cisto sumljam da bi se ta sajba ikada mogla deformisati u aluminjskoj glavi motora. p.s. svjecica u tdm se zavrce sa 18 Nm tj po naski 1.8 kila sa moment kljucem nema teorije da se deformise ta sajba jer prije ces potrgati navoje na glavi motora neg sto se ona iskrivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...