Jump to content

Moto Zajednica

Spencer

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova

Pozdrav ljudi...

Imam 34 godine, ozenjen, otac maloletnog sina, stanovnik malog grada na jugoistoku Srbije. Pre otprilike mesec dana sam saznao za postojanje ovog foruma i mogu da iznesem samo reci hvale. Sasvim slucajno sam ga otkrio, guglajuci oko motocikala. Ali izgleda da sam bio nabasao na onaj stari forum, te sam uzalud pokushavao da se ulogujem. Naime...od kako znam za sebe, automobili i motocikli su moja strast. Znaci niti fudbal, niti lov, pecanje... Sve sto ide na benzin, predmet je mog interesovanja. Ali sticajem zivotnih okolnosti i naravno finansijskog stanja, nisam bio u mogucnosti da sebi priustim motocikl - sto zbog porodicne situacije, sto zbog sasvim prosecne plate. Medjutim kako u zivotu nista nije vecito, tako i ja polako isplivavam iz krize. I eto resih da kupim motocikl. Mozda je i bolje da sam naisao na ovaj forum pre nego sto sam dosao u posed motora, jer koliko vidim ovde zaista ima sta da se vidi i nauci vezano za motocikle, motociklizam uopste, opremu, voznju - sve, sve. Jednom recju - odlicno mesto. Tako da je ovo odlicna baza za buduce a i sadasnje motociliste. Kada je rec o iskustvu sa istima, vozio sam mnoge od "obicnih" MZ-a, Java, BT-a i cega sve ne. Jedini ozbiljan motocikl kojeg sam imao priliku da vozim i upoznam detaljnije je bio Kawasaki GPz 1100 Unitrak. I smatram da kada s njim u voznji nisam imao problema, mislim da ce mi sa drugim motorom biti ako ne isto, a onda sigurno lakse. Naravno, uz svu potrebnu opremu i dozvole. Nemam namere da se cimam kad me zaustavljaju saobracajci, zelim sve cisto i regularno. Onaj fazon - majca na bratele, papuce, tetovaza, naocare za sunce i neka "laka" na zadnjem sedistu - ne.

Eto, mislim da je za pocetak naseg druzenja sasvim dovoljno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

... i neka "laka" na zadnjem sedistu - ne.

Ja se te "neke lake" nebih bas lako odrekao, moze to i sa super opremom a jos ima i vazdusne jastuke....

Dobrodosao!

• U prolazu, 40 postova

DOBRODOSAO, NA STA TO PUCAS DA KUPIS

U odeljku "MOTORI" sam postavio pitanje izmedju cbr 600 f4 i yzf thunderace-a. Znam da su ta dva motora nebo i zemlja, ali nema veze. Volim da cujem misljenje ljudi koji su imali iskustva sa njima - kako pozitivnih tako i negativnih

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja