vudu 6 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsi se i moto-skup na Divcibarama.Malo je nezahvalno da o njemu govori neko iz kluba organizatora skupa,tako da cu komentare ostaviti drugima. Moj sin Vuk Pila se kafa,a bogami i pivo Taxi band Zenica Malisa i Bambus Prirodne lepote Prijatelji Mirno i opusteno Pozdrav za Forumase sa kojima sam se video Gordanmg,Dav 8386,Pedriic,a jos vise za one sa kojima nisam uspeo da se vidim jer sam morao da se spustim u Valjevo na 4-5 sati zbog porodicnih obaveza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan stigao sam u petak oko 14h na skup,i bio sam medju prvima,koji su pristizali u kamp,zahvaljujuci pravim domacinima ,proveo sam jedan nezaboravan skup,ali sam nazalost morao da se vratim u sobotu oko 10 h pre podne,tako da sam najlepsi deo propustio upoznao grunfa 014(nadam se da negresim)i domacina vudu,odnosno sasu,koji je strava lik,i jako,jako mi je drago sto upoznah tako dobrog coveka i bajkera(nadam se da nije gubio carape i u subotu ;D) veliki pozdrav za sve ljude iz valjeva,i za on koji su bili na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su vudu,rendi,miki,ja,šime,i njegova curica veliki pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se danas cuo sa prijateljem iz Ca,vozi Z1300 crveni komplet preradjen,mozda je neko primetio Californija tablice,redak primerak.. Kaze mi da je skup bio odlican i da se super proveo.Ja nemam razloga da neverujem,jedino mi je mnogo zao sto nisam i ja bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Bas sam se danas cuo sa prijateljem iz Ca,vozi Z1300 crveni komplet preradjen,mozda je neko primetio Californija tablice,redak primerak.. Kaze mi da je skup bio odlican i da se super proveo.Ja nemam razloga da neverujem,jedino mi je mnogo zao sto nisam i ja bio. Primecen i te kako i on i masina.Bio najcesce sa ostalim Cacanima.Inace coveka znam iz vidjenja i od ranije,a poslednji put vidjen na putu za Trebinje ako me secanje ne vara. Ujedno veliki pozdrav za Magnuma iz MK Spid koga ne navedoh u prethodnom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 22, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislite na Kovaca iz Cacka legendu cacanskih bajkera u zadnje vreme forsira taj motor a inace poseduje novu MV AGUSTU bio je u Trebinju .Super lik zna mnogo o motorima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Bas sam se danas cuo sa prijateljem iz Ca,vozi Z1300 crveni komplet preradjen,mozda je neko primetio Californija tablice,redak primerak.. Kaze mi da je skup bio odlican i da se super proveo.Ja nemam razloga da neverujem,jedino mi je mnogo zao sto nisam i ja bio. Primecen i te kako i on i masina.Bio najcesce sa ostalim Cacanima.Inace coveka znam iz vidjenja i od ranije,a poslednji put vidjen na putu za Trebinje ako me secanje ne vara. Ujedno veliki pozdrav za Magnuma iz MK Spid koga ne navedoh u prethodnom postu. Vudu a ne spominjes vencalje u crkvi Svetog Pantelejmona na Divcibarama, molim ljude koji su slikali da se izbaci neka slika sa bajkerskog vencanja!!! Vodili smo jedan pravi prijateljski razgovor i drago mi je sto smo se blize upoznali. Ej bio pasulj extra i naravno tanjira kolko volis!!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Labanda i Kamikazu sa kojima sam se sreo cim sam dosao. Gorane pogledaj ena na www. mgmotors .co.yu danas uzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nasi prijatelji Ivana i Dejan iz MK FAMILIJA ulepsase nas skup svojom odlukom da se vencaju u crkvi na Divcibarama. Na zalost ja sam bas tada morao do VA tako da od mene nema slika. Gordane,dobro prodjosmo sa tanjirima ove godine,a s pasuljem jos bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja pošaljem neku sliku sa skupa Pogađajte čije je ovo duperište Mislim da je ovo jako dobro zaštita od sunca z ažmigavce , jedini problem je da postoji mogućnost matiranja stakla. u povratku smo Kamikaza , Coba ( moj kolega) i ja svratili do letnje bašte u Bogovađi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj skup treba svakako pohvaliti.Konacno nesto malo razlicito.Docek je bio vise nego prijateljski,znaci nije bilo daj pare pa udji,prrvo si morao da se pozdravis sa svima na ulazu pa ako te neko od organizatora prepozna onda padne i ljubljenje/dobrodosao brate/.Naplatili su oko 300 ulaznica po talijanovoj prici,mnogi su prosli sa strane bez placanja sto nije nimalo lepo ljude to ipak kosta.Prostor za pricu,pasulj nigde lepsi,igre nigde tako interesantne ono partizansko puzenje po travi cese dugo pamtiti.I vrh,vencanje u crkvi bravo za Dekija i Ivanu i familiju Malo je na kraju ukvarilo utisak ono na kraju sa koncertom i Lionsima mislim da nije nimalo lepo prema gostima,kome se nije svidjala muzika,meni nije prvom,mogao je da upali i da ode a ne da miniraju onako klince i skup.To je neka njihova Valjevska zajebancija neznam o cemu se radi neko ce to verovatno objasniti Ipak bravo Bajo, bravo Divcibare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio zbog obaveza, ali su mi se maskote kluba Caper i Peca vratili tek danas. Tako da sam siguran da je bilo dobro. Caper mi je javio, da ce doci do sjedinjavanja (predlog) 3 kluba ( koliko sam uspeo da ga razumem) Stiski Lavovski Maratonci (uh, je..., gde bi nam bio kraj). RAZMOTRIKEMO!!! Pozdrav za Vudua (Saleta) i cestitka za dobru organizaciju. Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma odobro ljudi,hvala na pohvalama.To sa Lion's nije bio nikakav problem.Malo alkohol ucini svoje,ali smo mi, hvala Bogu ,izmedju nas dobri drugari. A ti brate Noco,znamo se sto godina,a ne znah da si ti Trifun.Puno pozdrava za tebe! Masu slika mozete pogledati u galeriji na www.tattoobife.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan malo sam zakasnio u subotu posto nas je jedno jagnje presrelo podno bukova , ulaz niko nije ni trazio da platim ,mnogo poznatih likova ( nisam uspeo da konacno upoznam Vudu- a ,sledeci put valjda ) pasulj nisam probao ne ide na jagu ,vratio se oko 22.00 do Valjeva zaseda postavljena sa srnecim gulashom , sve u svemu lepo mesto i lep provod jos kad bi ponekad Fijuku uzeli mikrofon pozdrav i bravo Valjevci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sve uredu,i ja sam došao kasno ostavio motor Dači na ulazu i vratio se oko pola nići ali po mojoj proceni bilo je OK.Mesto je super.Pozadrav organizatorima.Više ljudi sam video u nedelju ujutru kada sam progledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Evo da i ja pošaljem neku sliku sa skupa Pogađajte čije je ovo duperište Mislim da je ovo jako dobro zaštita od sunca z ažmigavce , jedini problem je da postoji mogućnost matiranja stakla. u povratku smo Kamikaza , Coba ( moj kolega) i ja svratili do letnje bašte u Bogovađi Ja lepse slike ne videh skorije, ovo treba u neke inostrane novine da izadje. Svaka cast Gogice ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Vudu, brate. Novica Noca Trifunovic! A sto *trifun3*: 1 sam ja - vozim Triumph legend TT, 2 moj sin Sale - vozi Triumph T 509 speed triple (u kvaru je nesto) i 3 moj cale Dragisa ( gastarbajter u Becu) - vozi, a sta bi drugo Trajk. Pozdrav , brate i vidimo se. Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 26, 2007 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ujedno veliki pozdrav za Magnuma iz MK Spid koga ne navedoh u prethodnom postu. pozdrav tebi kao i svim ostalim bajkerima.malo sam se odvalio ali nista novo.ipak je bilo lepih devojaka tako da je sve to samo po sebi meni dovoljno za dobar skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Iako su promenili lokaciju na kojoj su pravili skup, mesto nije lose. Odlicno druzenje i zezanje. Miko sledeci put spavas u mom satoru da ne bi ja opet pakovao oba. Jedina primedba je ta sto me je Fijuk opet probudio sa turiranjem njegove karabatine.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Iako su promenili lokaciju na kojoj su pravili skup, mesto nije lose. Odlicno druzenje i zezanje. Miko sledeci put spavas u mom satoru da ne bi ja opet pakovao oba. Jedina primedba je ta sto me je Fijuk opet probudio sa turiranjem njegove karabatine.Pozdrav Sledeći put kada se vidimo ja ću pakovati tvoj i moj šator-obećavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ako ove vrućine malo prestanu verovatno ću doći na Divčibare a ako bude 40 stepeni sedeću kod kuće. Stariji čile He,he meni se samo 2 puta ugasio motor do gore(zbog pregrevanja) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...