Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 15, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi iko pomoci sa informacijom gde mogu da kupim ili ko moze da mi napravi tzv Grill ili resetku koja se montira na top-case Givi Maxia 52l? Veoma mi je hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 15, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi iko pomoci sa informacijom gde mogu da kupim ili ko moze da mi napravi tzv Grill ili resetku koja se montira na top-case Givi Maxia 52l? Veoma mi je hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan U TRIONU , kupio drugar prekjuce i moslim da je oko 50 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6105 Napisano Jun 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Scubu na 064-240-1284, mislim da u Laboratoriji ima nekoliko komada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 16, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/si/nosilec-prtljage-za-kovcek-givi-v46-i9928.shtml Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 16, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U TRIONU , kupio drugar prekjuce i moslim da je oko 50 Eura. sto se tice Triona, vec dva meseca odlazim i telefoniram redovno. uvek je odgovor da treba da stigne u toku sledece nedelje. kazu da nisu dobijali, pa mi nije jasno kako je tvoj drugar to uspeo da kupi, kad kazu da nema. mozda za neki drugi tip kofera??? U svakom slucaju hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...