Nikola Stev. 4 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Kao sto kaze tema trebao bi mi neki far ili far sa maskom koji bih mogao da postavim na suzuki gsx inazuma,a da osim sto lepo izgleda bude i funkcionalan sto se tice osvetljenja!!!Cekam ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan okrugli ili neki drugaciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan neki drugaciji naravno!Mogla bi dva manja okrugla ili nesto slicno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1645 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, i ja vozim Inazumu. Po meni to je motor klasicnog izgleda i ni jedan drugi far sem okruglog fabrickog mu ne bi odgovarao. Dva fara, sirok volan(streetfight look) vise odgovaraju Hornetima koji su modernijeg izgleda. Ja sam mom stavio mali vizir za klasican okrugao far i vrlo dobro odradjuje posao a ne narusava izgled motora. Nema ljutnje, ovo je samo moje misljenje. Evo i jedna slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno,svaki predlog je dragocen.....pa ja sam planirao da nesto promenim u prednjem delu motora pa makar to bilo i postavljanje xenona:).Ako ti nije problem posalji mi sliku da vidim kako to izgleda kada ga slikas spreda,a i interesuje me koliko si platio vizir?p.s.Meni su hornet i inazuma gledajuci spreda gotovo identicni.Ako ima jos neko neki predlog ili ponudu bio bi zahvalan...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1645 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_301d8f2a909c547469f6044a80d32d1501/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10006508 Ja sam moj Puig ovde na forumu platio oko 40 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...