andrejbob 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan drugari gde mogu da nadjem ove plastike za nolan n43 . označio sam na slici . pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejbob 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: http://www.mototradegroup.com/ Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8869 Napisano Jun 15, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni je sa n102 ispao taj poklopac pre više od tri godine, koštao je 1700din, prodaje se u ompletu sa zupčanicima sa flipup kacigu. Mene je spasio sasa umag, doneo mi svoj koji je imao višak. Još jednom, hvala Sale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejbob 0 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan heheee. hvala . imaju na lageru . 1300 din . par . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro proveravao isto zbog one n43 na moto-berzi, u posetku izgleda kao dobra kupovina ali kad dodas na cenu kacige i drzac vizira i malo bolje obratis paznju na ogrebotine koje se vide na slikama, verovatno ces i ti da odustanes.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejbob 0 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ma polomio sam sa sedistem odfikario ga . narucio sam danas u mototrade. inace hoce i da ispadne nego ga nadjem. stize sutra pa cemo videti kakvi su .pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...