toma66 50 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mokra Gora, Visegrad Predeo blizu Tjentista Trebinje Boka - CG Plaza Ploce, Blizu Budve Pogled na Rose Sveti Stefan Konacno........ Nazdravljam mom prijatelju Joci Petrovac na moru Skadarsko jezero Neposredno po izlasku iz kanjona Morace Posle dve godine stalnog planiranja putovanja, konacno smo odvozali 1300km za tri dana. Vreme nas je posluzilo, nismo platili ni jednu kaznu ( tj Joca jednu), a bilo je usput jagnjetine........na moru u vecernjim casovima po neko pivo........ Za ovakve ture potrebna je samo odluka sa unapred odredjenim datumom. U suprotnom ostacete dugo kod kuce i voziti se do 200km. Ko planira ovu turu Bgd, Cacak, Uzice, Mokra Gora, Visegrad, Tjentiste, Gacko, Trebinje, Herceg Novi, Perast, Kotor, Budva, Sv. Stefan, Petrovac, Skadarsko jezero, Podgorica, Bjelo Polje, Zlatibor........Bgd nece se pokajati. Priroda je fenomenalna i sva mesta pobrojana su vredna paznje. Sledec tura je u avgustu do Slovenije i po Sloveniji. Zainteresovano mogu da se jave. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja krecem na tu turu do mora za desetak dana... bio sam prosle godine i bilo je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ides na duzi period i da ces imati dosta vremena da uzivas i u voznji i na moru. Mi smo dosta vozili i u povratku sam se vec pomalo umorio. Vodi racuna na radare u BiH pogotovu u federaciji oko Gorazda. U CG su rigorozne kazne. Ja sam imao srece jer me je pustio pandur bez kazne, a imao sam preticanje kolone preko pune linije i sa velikim prekoracenjem. Pustio me na neku pricu ali moj ti je savet bolje lagano. Sve u svemu zelim ti srecan put i dobar provod na moru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ima se u planu, nešto? Negotin - Sarajevo ( sleep ). Mostar - Opuzen - Dubrovnik - Trebinje ( sleep ). Nikšić - Plužine - Durmitor - Pljevlja - Prijepolje ( sleep ). Novi Pazar - Kraljevo - Negotin. Ako mršavija polovina nema ništa protiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 14, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo to za Sloveniju...A Kako uklopiti sve ovo sto je planirano ovog leta??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To je pravo pitanje ali mislim da se pocetkom avgusta npr. u petak ujutro krene za Sl. , subota da se obidje Bled, Bohinj, Bovec, dolina Soce....., nocenje i u nedelju za Bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 15, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan To je pravo pitanje ali mislim da se pocetkom avgusta npr. u petak ujutro krene za Sl. , subota da se obidje Bled, Bohinj, Bovec, dolina Soce....., nocenje i u nedelju za Bgd A kako si mislio do Slovenije? Dosadnim auto-putem ili mozda kroz Bosnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan uuu, dobra tura, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 17, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put kroz Bosnu? Mislim na kvalitet asfalta i na oblik, tj. da li je pravo kao autoput ili ima nekih krivudavih puteva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bosna je poznata sto je sve pravo , alo care sve planine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dve varijante su u opticaju: Bgd > Zg > Slovenija ili Bgd > Banja Luka, Hrv > Slov. Mislim da je bolje brzo stizanje dosadnim putem, a onda dobrim putevima po Sloveniji pa ili do mora ili na alpe u AUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo decki, dobar đir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prikljuci se. Moguce vreme polaska 05. avgust ( petak ). Mozemo se vracati preko Pule, ionako nisam bio bas dugo u tim krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1915 Napisano Jun 20, 2011 Vlasnik sajta, 5370 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis i putovanje! Moji imaju vikendicu u Baru i sigurno sam 12-13 puta isao dole motorom, ali mi je i dalje to najdraza voznja za jedan dan (Bg - Bar). Kakav je put kroz Bosnu? Mislim na kvalitet asfalta i na oblik, tj. da li je pravo kao autoput ili ima nekih krivudavih puteva? Dobar je asfalt i ima puno krivina, ako ne racunas autoput... Odlican je potez pored Drine, a kad si tu vredi obici i Sarajevo. A kad si kod Sarajeva onda mozes ka Bijeljini ili k Banja Luci, gde god da krenes uzivaces u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tura i jos bolji tip motora.sve u svemu extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...