Jump to content

Moto Zajednica

Moto-žurka - 21.jula, Kostolac MC Sokolovi Viminacijuma

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aquila 650 custom

Novoosnovani moto-klub SOKOLOVI VIMINACIJUMA organizuje moto-žurku 21-22. jula '07. na plaži "Topoljar" u Kostolcu povodom osnivanja kluba. (mesto gde je 2004. bio moto-skup MC "FIRETOWN").

Poziv svim bajkerima da prihaju i uveličaju ovo slavlje.

Program moto žurke:

21.07. subota

11:00 DOČEK BAJKERA

14:00 RUČAK FRAJ: PASULJ, GULAŠ, RIBLJA ČORBA (A MOŽE I SVA TRI)

posle BAJKERSKE IGRE

18:00 DEFILE

20:00 SVIRKA

24:00 STRIPTIZ

posle SVIRKA ...

22.07 nedelja

... ujutro kafica, sumiranje utisaka, trežnjenje, uz fraj doručak

posle      ispraćaj

Mesto skupa je pored reke u rukavcu Dunava, hladu topola, udaljeno od grada i grads.vreve oko 2-3km.

Obezbeđen kamp, kupanje, sanitar.prostor, ručak & doručak & dobar provod.

Želimo svima prijatno druženje!

SOKOLOVIMy400.jpg

Zamoliše me momci iz kluba da u njihovo ime postavim ovo na forum.

BTW. to su oni Sokolovi koji su pobedili u nadvlačenju konopca u Petrocu na Ladnim vodama.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

noco ako si tamo u subotu,ponesi mi disk,posto u petak planiram da budem  na divcibare,pa cu u subotu navratiti  na skup,da popijemo po neko,i sibam kuci,surak pravi 18 rodjendan,pa idem i tamo da malo pijancim  ;D

• U prolazu, 43 postova

nekad sam prolazio kroz kostolac a sad vise neznam gdje je,kako da dodjem?

Skino sam začas rutu Bgd-Kostolac sa sajta www.greenflag.com.

Kostolac je desetak Km severno od Požarevca.

Pre ulaska u Po skreće se /zaobilazniica/ desno-put za Vel.Gradište, Golubac, pa posle par Km isključenje sa zaobilaznice za Kostolac. Prati putokaze (pažljivo, ima ih samo po jednom) pa ćeš lako naći put.

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

Bio danas u Kostolcu.Mesto nije preterano dobro uredjeno za neki moto-skup(mislim nije sredjeno) ali je mesto stravaaaa.Sve pod topolama na Dunavcu,plaza za kupanje,malo udaljeno od grada ali opet sasvim blizu.Veoma prijatno sam iznenadjen.Za pice i hranu takodje bonovi(pohvalno).E sad,nije bilo preterano mnogo motora,mada je na defileu izgledalo potpuno drugacije.Obzirom da ovaj skup tj.moto zurka nije nigde bila posebno reklamirana niti postoji u zvanicnom kalendaru,ne moze se reci da je bilo lose.Za neki veci komentar,nisam bio dovoljno dugo da bih dao.

E malo sale ali u kojoj ima istine- da kazem da je vreme i mesto mnogo dobro izabrano jer tu dolaze ljudi da se kupaju inace koliko sam razumeo,a danas kao iz inata sve dosle neke lepe,mlade i prsate.Svaka cast! ;D

Pozdrav Kostolac

P.S.trifun3,danas videh samo jednog(nisam dugo bio) prslukom tvojih iz Majilovca na jednom sivom motoru.

• U prolazu, 33 postova

U Kostolac smo dosli oko 13.oo nas 29 sa motorima. Mi imamo 20 km. od Kostolca. Mogu da vam kazem da je i to malo kilometara bilo ubitacno za voznju po ovom paklu ( jedan nas brat je cak imao srcanih problema pa ga je supruga vratila kolima iz Kostolca ). Posle toga su mnogi potrazili osvezenje u vidi ili kod sanka. Ja i moj cale smo morali da se vratimo kuci oko 16.oo jer smo juce davali godisnji pomen mojoj babi ( inace trifun 3 je zbog toga sto motore vozimo, moj otac 58g.,ja 41g. i moj sin 19g.).Nisam se zbog obaveza vracao na zurku ali sam bio u kontaktu sas mojima i cujem da je bilo odlicno.

P.S. Nikola sledeci put se javi na broj: 063 23 33 69 pa da se vidiimo i upoznamo.

jako mi je krivo sto nisam uspeo da stignem do Kostolca,vracaju ci se sa Divcibara,imao sam malih problema sa motorom,naime,i jednom trneutku mi je samo pocelo da lije gorivo iz slavinice po motoru,iz cista mira je pocelo da curi,malo sam je nesto cacno,i prestalo je,ali nisam smeo da rizikujem da nastavim put,a iz Divcibara sam se vracao po pravom paklu,vrucina je bila nenormalnana,na  sebi sam imao samo kacigu i prsluk,tako da su mi ruke sve izgorele od sunca,cisto za nepoverovati kako se moze dobiti boja na motoru :)

ima li neko koju sliku

• U prolazu, 43 postova

Bio sam na jednodnevnoj žurci koja je bila sasvim ok, ljudi su se trudili i za prvi put vrlodobro organizovali susret na poznatoj odranije lokaciji uprkos nesnosnoj vrućini, neimanja para, sponzora, razumevanja...

Što reče Noca, tu je bilo hladjenje u vodi a i hladnim napicima pored šanka ili u hladu topola.

Pozdrav "Sokolovima Viminaciuma" i da bude VO na žaru dogodine, obećao predsednik kluba!

ps. Noco, jedan tvoj orlić-Gile zaglavio noćas kod devojke u PO a ostavio šator, vreće, ranac, mob., gaće u kamp, pa ga nađoh jutros i odnesoh mu ovu opremu. A da, i prigušivač se našao, spakovan, a motor... ko zna gde je! ??? ??? ??? . Orlići šaljite kola po momka il' će se uda!

Bio sam na jednodnevnoj žurci koja je bila sasvim ok, ljudi su se trudili i za prvi put vrlodobro organizovali susret na poznatoj odranije lokaciji uprkos nesnosnoj vrućini, neimanja para, sponzora, razumevanja...

Što reče Noca, tu je bilo hladjenje u vodi a i hladnim napicima pored šanka ili u hladu topola.

Pozdrav "Sokolovima Viminaciuma" i da bude VO na žaru dogodine, obećao predsednik kluba!

ps. Noco, jedan tvoj orlić-Gile zaglavio noćas kod devojke u PO a ostavio šator, vreće, ranac, mob., gaće u kamp, pa ga nađoh jutros i odnesoh mu ovu opremu. A da, i prigušivač se našao, spakovan, a motor... ko zna gde je! ??? ??? ??? . Orlići šaljite kola po momka il' će se uda!

ha,ha,ha,nema sta,uvek neko od orlova mora da bude sampion skupa,pozdrav za mog drugara gileta i za sve ostale orlove,i veliki pozdrav za floru,ali,nazalost nisam mogao da stignem na skup kako bi popili po koje pice,ali od boga zdravlje,bice vremena

• U prolazu, 33 postova

Pa ja sam lepo dao predlog da mi se zabrani alkohol! :P Stigao sam oko 3h kuci a i motor sam uspeo da pronadjem. Svaka cast sokolovima za zurku!!!

p.s. Flora brate spasao si me hvala ti puno tvoj sam duznik!!

• U prolazu, 33 postova

Gile!!!

Javna kazna!

ZABRANA KONZUMIRANJA ALKOHOLA DO PETKA!!!

P.S. Sta kazete ,kod nas nema cile mile, ima da se slusa! Floro hvala brate . Cim mene nema...

Noca1

• U prolazu, 43 postova

Gile!!!

Javna kazna!

ZABRANA KONZUMIRANJA ALKOHOLA DO PETKA!!!

P.S. Sta kazete ,kod nas nema cile mile, ima da se slusa! Floro hvala brate . Cim mene nema...

Noca1

Biće da je kazna do ČETVRTKA, obećao Gile da ode ranije u B.Crkvu da zauzme malo 'lada !

Gile, viđen ti je motor ispred apoteke, celu noć čamio sam. Ili si kupovao prigušivač za Jawu il' ono za sebe(tebe) & devojku!  ;D ;D

Al' što se brate vrati peške, a njega (motora) - ko jebe  ???

• U prolazu, 0 postova

Bijo i JA !

pohvale Sokolovima! Klopa extra, i čorba i gulaš i pasulj  :-* :-* :-*

Evo maalo slika:

MOTORI

Motori.jpg

I ...MOTORI

skup002.jpg

ORGANIZACIJA ...I GOSTI...  I JOŠ IM GOLMAN FALI

faligolman.jpg

I MALO HARLEYS

Harleys.jpg

• U prolazu, 43 postova

Ja dajem predlog da se Giletu oprosti taj jedan dan! ::):P

Može !  ;) 

Gile, ali da obezbediš 'lad za petak & sve ti je oprošteno, predsednik valjda nema ništa protiv  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja