legatto 14 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan ovako. Iskreno zelim vec neko vreme da kupim motor pa dobijam informacije. Zeleo bi da kupim za ovu sezonu , ali nazalost tesko se stize pored ispita i ostalog. Ja sam krupan ,visok i tezak covek pa mi je potreban motor na kome necu izgledati kao lizalica -.- . Trenutno kod sebe imam malo vise od 1000 evra ,(da se skupit jos ali ne mnogo do ove sezone). O motorima ne znam mnogo , ali hteo bi da naucim. Informisao sam se od raznih vozaca ali iskreno , jedno je kad ti kaze lik na ulici koji se lomio preko nekoliko puta a drugo je kad ti kaze neko ko zapravo zna. hteo bi da kupim cruiser ... jer nisam covek koji voli da se izivljava vec da se opusti i kulira ali opet da zna da ima dovoljnu snagu ispod sebe. (ko dobra zena ) e sad trebaju mi informacije o ovoj vrsti motora , i koji modeli su najpristupacniji za pocetnika. Video sam Sprint Adams Prince i svideo mi se, nasao sam neki polovnjak sa original kacigom i torbama 700 evrica evo linka http://www.polovniautomobili.com/oglas1207347/sprint_prince_125/ zanima me sta mislite , i sta rpedlazete i sve sto mozete da mi kazete pozz Danilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar je princ za pocetnike ali posto si visok i krupan preporucujem sprint raptora ,a da bi osetio snagu na cruzeru minimum 350 cc ali najbolje da krenes od 125cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan hvala ... a koliko kosta Raptor? svidja mi se kako izgleda... hahah tako sve vidi da sam pocetnik , svidja mi se motor jer izgleda lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan nego da ljudi nemisle da sam dzin ... imam oko 196-7 95 kg i sirok sam ne kao trokrilni orman nego onako atletski ... da se tako izrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan brate ovo lici kao da trazim zenu -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3389 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Možda neka Yamaha Virago? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan (da se skupit jos ali ne mnogo do ove sezone) zanima me sta mislite , i sta rpedlazete i sve sto mozete da mi kazete pozz Danilo Kako to misliš "do ove sezone?" - Bcacih pogled na datum posta - ne, nije postovano u januaru... Uzmi ti za početak motor od 125ccm, biće još sezona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Prince i Virago su previse mali za tebe. Ja sam zbog visine uzeo Challangera pa preporucujem i tebi. Nadji nekog da ga probas, a ako ti je usput mozes da svratis i kod mene. Raptor ce ti biti OK jer sjedis zavaljeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan (da se skupit jos ali ne mnogo do ove sezone) zanima me sta mislite , i sta rpedlazete i sve sto mozete da mi kazete pozz Danilo Kako to misliš "do ove sezone?" - Bcacih pogled na datum posta - ne, nije postovano u januaru... Uzmi ti za početak motor od 125ccm, biće još sezona... ma da ... ali sam se nekako nadao da cu moci da ga vozim nemas pojma koliko cekam da sednem za neki i da se zaputim u .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan Prince i Virago su previse mali za tebe. Ja sam zbog visine uzeo Challangera pa preporucujem i tebi. Nadji nekog da ga probas, a ako ti je usput mozes da svratis i kod mene. Raptor ce ti biti OK jer sjedis zavaljeno challanger je prelep ... ali nikako nemogu da nadjem neke oglase da prodaju istog ... a lepo je sve probati ako si do sada seo samo za skutercic i za apriliju koji krug ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...