Mario M. 53 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Menjam gume uz doplatu od 130 e + vase gume istih dimenzija ne bitno u kakvom su stanju. Gume su bukvalno nove ,tek sto su im otpale "sisice" Platio sam ih 160 e i vise. Zadnja je 110-80-18 , a prednja 80-90-21 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan 120 e HITNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cenu do 100 e zavisi od stanja guma koje mi ponudite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Kako su ti se pokazale gume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, krivine sam peglao sa njima jako lepo.Gume su 60% za put ,40 % za off. A probao sam i van puta i tu su solidne. Sad bih kupio iste gume za xt ali steta sto ih vise ne prave. U svakom slucaju prezadovolijan sam njima. Ko god kupi nece pogresiti niti ce mu biti zao para garantujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gume jesu odlčne ! Vozim isti model drugu sezonu - odlična na asfaltu, po gradu i na putu. Vozio sam ih i po deliblatskoj peščari i ok su se pokazale iako nisu namenjene peščanoj podlozi. Kako to da ih više ne prave ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam negde da se vise ne prozivode. Ako neki domaci sajt sa opisom ovih guma baci link. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zadnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam negde da se vise ne prozivode. Ako neki domaci sajt sa opisom ovih guma baci link. Gde si pročitao da se više ne proizvode ? Takva guma ima široku primenu i ne mogu da verujem da se više ne koristi u svetu. Pre nje se sličan model proizvodio pod brojem K506 ako se dobro sećam imao sam zadnju koja je inače prva fabrička na DR350. Ne znam da je neki domaći sajt opisivao ovu gumu a objektivno nema ni potrebe - dugo se proizvodi, mekana (dugo ostane takva), lepo se "hvata" za asfalt, dobar dizajn šare... Ako je prave duže od 10 godina to valjda nešto znači. Nadam se da ću opet moći da kupim nov set kada ove potrošim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ,daj boze da ih ima jos. I ja planiram da turim na xt-a kad zgulim ove. Vrede svaki dinar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise guma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...