pashutin 164 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Maxi skuter od 125-250cc, od vlasnika licno, odrzavani i nelupani.. prednost imaju : Malaguti Madison Suzuki Burgman Yamaha Majesty Kymco Grand Dink problem je sto nemam trenutno kompletnu sumu za isplatu, te trazim prodavca sa kojim bi se dogovorio da recimo 800e bude idplaceno odmah, a ostatak na 1-2 rate uz neko pokrice sa moje strane, ili kako se vec dogovorimo ozbiljan sam i ne zelim nikoga da zavlacim, samo trazim resenje za brze i jeftinije putovanje posto mi je u kolima vec kontakt PP ili 064 3454798 Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 164 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo opet dodje na aktuelno, samo sto nema se vise para pa je jedino zamena moguca posto imam kompletan inventar iz pekare tj. fast food-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao druze,dal bi mogao da navedes stavku po stavku sta to imas od inventara.napises mi na pp. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 164 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan evo sta ima u ponudi: - topla vitrina - LED osvetljenje 1.9m, - polica za hleb 2x1.5m, -duvaljka 5 plehova, -rosfraj kutija/kaseta za transport/garbovanje za 5 plehova, -pica peć 1 etaža, - radni sto - rosfraj 1.87m, -stočić za kasu - rosfraj ploca, -bela tabla iverica 2.2x2m, -sudopera sa slavinom, - fiskalna kasa HCP Best LC koristena 1.5 mesec , - friteza profesionalna rosfraj i dosta propratnih stvari, tipa plehova, malih/velikih gajbi, lopata i daska za picu itd.. Moguća eventualna zamena za manji auto, SKUTER , tehniku (telefone,tablete,laptop). Posto mora cena da se stavi, za sve ukupno 2400e - moguc dogovor za pojedinacno kontakt sa ponudama: Igor Cerak 0643454798 filip291@live.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...