Razi 17 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, fali mi ono malo parce plastike na prekidacu za zmigavac - jel neko ima ideju gde da potrazim to? Otpalo je, ko zna kako - a ja kad sam kupovao motorce mi nije smetalo, generalno ni sada nije 'a big deal' ali pocinje da mi zulja palac i blago da me iritira Nemam aparat da slikam sada, mada mislim da je ova slika isto nekog YBR-a. U svakom slucaju kontate sta trazim Od majstora sam kao odgovor dobio da jedino da menjam ceo taj sklop, a nesto mi se ne daje 60eu zbog te sitnice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ojadi neku pisaću mašinu hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izmeriš debljinu i dimenzije metala (polugice, deo koji viri) pa napišeš ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 12, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan izgleda kao tipka sa tastature probaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam cekao "predloge" Mere polugice(metala) su : Duzina : 13mm (od kraja do kraja - znaci skroz od plastike mereno) Sirina : 6mm Debljina : 1mm Pojma nemam kako izgleda originalna plastika (da li je samo kao na slici - kapica, ili je preko cele polugice), probao sam da nadjem neku sliku na netu - al` shipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...