markulja 386 Napisano Jun 11, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Od pre par meseci sam vlasnik Burgmana 400 k4. Do sada nisam puno stvari promenio na njemu, jedino sto sam mu namontirao Givi kofer pre neki dan. Hteo bih da mu promenim auspuh, pa bih vas upitao za neke savete, gde i sta kupiti? Gledao sam na youtube-u da su mu stavljali i auspuh od gsxr-a, pa me interesuju vasa iskustva, kako je i sta izvodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz kolega tu varijantu auspuha od gsxr-a probali ja i drugar lepo stoji al mnogo je bucan pogotovo u visim obrtajima tako da bi nabolja kombinacija bila staviti orginalan leovince 4road sa njim ima perfektan zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Jun 11, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Clan RS je na njegov AA500 stavio auspuh domace proizvodnje Race-Ada. skoro negde sam imao priliku da ga cujem i mogu samo da kazem da je zvuk brutalan. Neka dva horneta su se postidela pored njega Cena skoro 3 puta niza nego renomiranih proizvodjaca, kvalitet odlican, izgled mozes sam da biras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Kolega moj ti je savet da ostaviš originalan auspuh jer za mene ništa bolje od originala nema. Ako je probio uradi ga ili idi kod onih u Adu da ti ga remontuju. Em što ćeš jeftinije proći am što zadržavaš originalan izgled. Meni je lepo da čujem malo oštriji zvuk ali orguljanje zamara uši prilikom dužih vožnji, to će ti reći svako ko ima akrapoviće, jošimure i slične zajebancije za privlačenje pažnje na sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svi preporučuju Leo Vince auspuhe, kvalitet je na nivou fabričkih, a nisu glasniji. Kao stanar jedne zgrade pored prometne BG ulice, molim te da se držiš dalje od tih glasnih zamena, nekada mi dođe da kupim kalašnjikov i postanem masovni ubica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 13, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nole ubica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odoh u off, ali zamisli, dug i stresan radni dan, došao kući mrtav umoran, klopam i srušim se u krevet, kad ono VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMM - neki nedoje*ani kompleksaš divlja ulicom... Taman zaspim, kad - evo ga njegov ortak VRRRRRRRRMMMMMM Pa onda njihovi drugari, za njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 18, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi probio auspuh (cak mu nije ni farba spala ), ne svidja mi se jedino kako se cuje na leru i to je ono sto bih promenio, moj prethodni skuter (suzuki epicuro 150ccm) ima lepsi zvuk od njega. Naravno, sve se menja kad se da gas Na kraju cu ipak ostati na fabrickom, za Leo Vince nemam para, a za eksperimentisanje sa domacom proizvodnjom i bukom nemam volje... Tako, da ne brinite se, ostacu tih i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Jun 18, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek postoji opcija db killera. Moze tiho moze da galami, a ovu domacu proizvodnju ja ne bih podcenjivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 18, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise bih voleo da cujem nekog burgmana uzivo sa race auspuhom, da znam sta mogu da ocekujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 29, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog sto puca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4832 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Najvise bih voleo da cujem nekog burgmana uzivo sa race auspuhom, da znam sta mogu da ocekujem... Iz iskustva: Možeš da očekuješ mnooogo buke a ako ga prigušiš na iole normalan nivo buke - gušiš mašinu i gubiš performanse a vrlo verovatno i podižeš potrošnju. Ako hoćeš "drekavca" to je onda druga priča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je ipak fabricki najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi probio auspuh (cak mu nije ni farba spala ), ne svidja mi se jedino kako se cuje na leru i to je ono sto bih promenio, moj prethodni skuter (suzuki epicuro 150ccm) ima lepsi zvuk od njega. Naravno, sve se menja kad se da gas Na kraju cu ipak ostati na fabrickom, za Leo Vince nemam para, a za eksperimentisanje sa domacom proizvodnjom i bukom nemam volje... Tako, da ne brinite se, ostacu tih i dalje Znas kako je, svi imaju malo prljav zvuk ali to je normalno. Idi na youtube pa ih slušaj. Čak sam video nekog ko je stavio joshimuru na njega ali meni je to sve sa oproštenjem sranje. Ono šta mu je fabrika napravila je zakon a ko hoće da se trka neka kupi r-a. Burgman- sam naziv za one koji voze a nisu znali šta znači je izvučen nemački izraz od "urban men" i na kormanu piše "luxury urban comuter", dakle napravljen je za vožnju od tačke a do tačke b uz udobnost i solidne performanse koje daleko prevazilaze korak sa ostalim vozilima u saobraćaju. Znači nije napravljen za trke nego finu vožnju gde možeš da pocepaš većinu učesnika u saobraćaju šrafljenjem po gasu kada ti se prohte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 9, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman- sam naziv za one koji voze a nisu znali šta znači je izvučen nemački izraz od "urban men" i na kormanu piše "luxury urban comuter", dakle napravljen je za vožnju od tačke a do tačke b uz udobnost i solidne performanse koje daleko prevazilaze korak sa ostalim vozilima u saobraćaju.Znači nije napravljen za trke nego finu vožnju gde možeš da pocepaš većinu učesnika u saobraćaju šrafljenjem po gasu kada ti se prohte. Opisa ga, svaka ti cast! Jedino sto to Luxury urban comuter pise samo na prvom modelu Burgmana Ali itekako vazi i za ostale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Burgman- sam naziv za one koji voze a nisu znali šta znači je izvučen nemački izraz od "urban men" i na kormanu piše "luxury urban comuter", dakle napravljen je za vožnju od tačke a do tačke b uz udobnost i solidne performanse koje daleko prevazilaze korak sa ostalim vozilima u saobraćaju.Znači nije napravljen za trke nego finu vožnju gde možeš da pocepaš većinu učesnika u saobraćaju šrafljenjem po gasu kada ti se prohte. Opisa ga, svaka ti cast! Jedino sto to Luxury urban comuter pise samo na prvom modelu Burgmana Ali itekako vazi i za ostale! Verovatno je Suzuki izbacio tu složenicu kao nepotrebnu na novim modelima jer je toliko očigledno da ne mora ni da piše. ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 22, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam imao Hondu CBR 600 kod koje sam u jednom trenutku kada mi je dosadilo da trpim buku resio da sam uradim nesto. Otvorio sam zadnji deo, koji je mogao samo na srafove da se skine, napunio sa staklenom vunom, vratio poklopac i drasticno smanjio buku i galamu. Da li to na Burgmanu 400 moze da se uradi. Tako ili slicno. Imam utisak da moj Burgman malo vise pravi galamu posle predjenih 45000 kilometara. Burgman i nije gust slusati kada se dere jace nego inace. Novi Burgmani su bas jako tihi. Nov auspuh mislim i da nije nesto jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...