vespaman 0 Napisano Jun 10, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, jel zna neko ko radi inace farbanje vespi kvalitetno u Beogradu? pao sam dva puta sa nje pa bih hteo celu da je sredim . Raspitao sam se na vise mesta i cene se krecu od 50-100 eur ne racunajuci moto davora kod koga je 250eur ...Stvarno bi mi pomogli kad bi me uputili na nekog pouzdanog .pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ја ти препоручујем да се информишеш на лицу места, сваке среде у 20 часова у пивници хотела Праг у Београду, сигурно ћеш добити прави савет и то од екипе која је мноооого Веспи рестаурирала... Позз, можда се видимо! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne postavis slike vespe, da se vide ostecenja. Cena se krece od 150-200 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vespaman 0 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da cuo sam za hotel prag sredom ..to je vespasian okupljanje evo danas cu ga slikati pa cu okaciti slike sa ostecenjima..nije strasno ali bice potrebno farbanje cele.. txnks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vespaman 0 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovo su sva osecenja nastala od padova.. * najteze * je ovo sa vespine leve strane ,nakon toga ovo na levom bubregu a sa desne je manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 14, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Daca clan Drustva Ljubitelja Vespe Vespasian-Beograd ima ET-4 i skoro ju je ofarbao kod sebe u garazi sam, ako hoces dodji u hotel Prag u sredu u 20h mislim da ce i Daca doci pa pogledaj kako mu je ispala Vespa. Inace sada je bela a bila je zelena i po meni sasvim je o.k. ispala Takodje mozes da dobijes i informacije i od Bogija koji je pre par dana zavrsio svog PX-a kao i od Svete koji je isto tako skoro farbao njegovog PX-a Pozdrav Dejan P.S. evo slika kako sada izgleda bela ET-4 Uploaded with ImageShack.us a nekada je bila ovakva Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 24, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan doslo je do malih izmena, letnja lokacija za redovne sastanke Drustva Ljubitelja Vespe Vespasian-Beograd je izmestena u kafe Kran, Ul.Karadjordjeva 2-4, kod Beogradskog pristanista svake srede sa pocetkom u 20h redovni sastanci drustva ova lokacija ce biti letnja lokacija sve do 01.09. kada se ponovo vracamo u Pivnicu Hotela Prag Pozdrav Dejan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 24, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan doslo je do malih izmena, letnja lokacija za redovne sastanke Drustva Ljubitelja Vespe Vespasian-Beograd je izmestena u kafe Kran, Ul.Karadjordjeva 2-4, kod Beogradskog pristanista svake srede sa pocetkom u 20h redovni sastanci drustva ova lokacija ce biti letnja lokacija sve do 01.09. kada se ponovo vracamo u Pivnicu Hotela Prag Pozdrav Dejan Deki, mogla bi da padne i neka fotka u sredu uveče, kad se Vespe onako lepo naredjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...