Kypck 188 Napisano Jun 28, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ce nekome nesto smetati...nekome motori, nekome zaprska koja smrdi iz stana, nekome pas, nekome cipele isred vrata u zgradi, nekome deca, nekome narodnjaci... Treba biti covek pre svega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kako se razvijaju stvari i formiraju novi "zakoni" itd ja ochekujem porast ubistava iz nehata i prebijanja... izhivljavanje... ne znam da li ima veze ali otkad sam kupio motor sve mi se vise cini kako cu nekoga posteno da nalupam, e sad da li ce to biti bakica iz komsiluka, bahati taksista ili neko treci videcemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jun 28, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bakica iz komsiluka, udri bakicu, to ti je sigurica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan bakica iz komsiluka, udri bakicu, to ti je sigurica pusti ti to sigurica. ove zemunske su bas zaebane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...