Jump to content

Moto Zajednica

Pade decko na Bulevaru ispod Djeram pijace oko 15h danas

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Situacija vec vidjena toliko puta.U pravcu Djerma od Vuka ide se samo jednom trakom jer su u drugoj parkirana vozila. Decko se provlacio izmedju kolona i isekao ga je auto koji je iz pravca Djerma ka Vuku skrenuo levo i presecavsi kolonu pokusao da skrene u Cucuk staninu ulicu. Suzuki gsx1000r se nabo u prednje desno krilo nekog karavana i raspao a vozac preleteo kola i sleteo 10- 15 m dalje. Bio je svestan i pomerao ruke i noge ali mu prolaznici nisu dali da ustane dok ne dodje hitna pomoc

Sta reci, ja sam na istom cosku godinu dana ranije odvalio fuzasterom peglici branik...izgleda da sam imao malo vise srece.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Dado Suzuki K-5 slomio ruku ima i povrede grudnog kosa...nadam se da je samo ugruvan...izuzetan momak u svakom pogledu.....savestan vozac koji ne divlja po gradu...i naidje i on na budalu koja zamalo da mu dodje glave...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Dado Suzuki K-5 slomio ruku ima i povrede grudnog kosa...nadam se da je samo ugruvan...izuzetan momak u svakom pogledu.....savestan vozac koji ne divlja po gradu...i naidje i on na budalu koja zamalo da mu dodje glave...

UH! Dobro je! Drugar mi kaže da je izgledalo mnogo gadnije iz kola u prolazu da ne navodim... Dobro je što se samo istripovao... :(

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Definitivno sutra izlazi iz bolnice...jedna ruka slomljena na drugoj 4-ri prsta (operisano bice o.k.)...ostalo ce proci....ali jedna jako bitna stvar sto je sam rekao....DA NIJE BILO KACIGE...??????

• Drug član, 1414 postova

Ovakvi udesi su nedeljna pojava na bulevaru. Pre mesec dana gledam vespu, ide uz bulevar, gledam zenu, ide niz bulevar. Zena kod djerma skrenu desno i udari vespu. Sreca, pa je covek vozio sporo, pa osim vetrobrana i farbe nije imao vecih ostecenja iako je preleteo preko auta (ful oprema)! Maksimalni oprez na bulevaru :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja