RSVMillenian 228 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se raspitaj. Ja sam se dobro naoruzao informacijama, tako da mogu samo da mi povuku dim iz...auspuha. Ja sam za njih gospodin! Nismo mi zajedno ovce cuvali. A oni nisu Bogovi. Tako ce zaustaviti nekog ministra, isto nece znati ko je, pa ga nece kulturno pozdraviti i onda eto otkaza. Nikad se nikom nisam uvlacio, pa necu ni njima. Ma ko su bre oni? I sto ja moram fino sa njima? Ako je on kulturan i ja cu biti, ali ako vidim neki dzukacki fazon, onda sam i ja bezobrazan. kad god sam malo bio ostriji, onda i oni vide da nemogu bas tako gribi biti. Samo mu trazis ime i prezime i broj znacke. Onda se oni zapitaju, sta ce to tebi. Pa nek se misle, mozda je moj cale ili neki rodjak budza, pa ce on videti svoje. Uvek sam kod sudije na suocenju rekao da je pandur bio grub i drzak i dobio sam sud. Onda oni kipe od besa. Ko je kriv, treba ga kazniti, a koga pandur drnda bez razloga, e onda treba pandura kazniti. Ponavljam, IZBEGAVATI PANDURE U SIROKOM LUKU!!! Probaj da se tako ponasas kad izadjes iz zemlje! Kakvo god bilo tvoje misljenje o policiji i policajcima oni su tu da rade svoj posao i nikuda nece otici. Slazem se sa predhodnim postovima u kojima ljudi ukazuju na neprofesionalne odnose policije prema gradjanima, tipa cackalica u ustima, dranje iz kafane itd., ali cak ni takvo ponasanje neodobrava bezanje od policije i sukobe sa njima. Postoje nacini da se to spreci i iskoreni samo treba malo truda. Mada kad bolje razmislim, ti si odrastao covek, imas pravo na svoje misljenje i da se ponasas kako hoces ali nemas pravo ni ti niti bilo ko da savetuje ostale clanove da beze, tj "izbegavaju" policiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo se raspitaj. Ja sam se dobro naoruzao informacijama, tako da mogu samo da mi povuku dim iz...auspuha. Ja sam za njih gospodin! Nismo mi zajedno ovce cuvali. A oni nisu Bogovi. Tako ce zaustaviti nekog ministra, isto nece znati ko je, pa ga nece kulturno pozdraviti i onda eto otkaza. Nikad se nikom nisam uvlacio, pa necu ni njima. Ma ko su bre oni? I sto ja moram fino sa njima? Ako je on kulturan i ja cu biti, ali ako vidim neki dzukacki fazon, onda sam i ja bezobrazan. kad god sam malo bio ostriji, onda i oni vide da nemogu bas tako gribi biti. Samo mu trazis ime i prezime i broj znacke. Onda se oni zapitaju, sta ce to tebi. Pa nek se misle, mozda je moj cale ili neki rodjak budza, pa ce on videti svoje. Uvek sam kod sudije na suocenju rekao da je pandur bio grub i drzak i dobio sam sud. Onda oni kipe od besa. Ko je kriv, treba ga kazniti, a koga pandur drnda bez razloga, e onda treba pandura kazniti. Ponavljam, IZBEGAVATI PANDURE U SIROKOM LUKU!!! Probaj da se tako ponasas kad izadjes iz zemlje! Kakvo god bilo tvoje misljenje o policiji i policajcima oni su tu da rade svoj posao i nikuda nece otici. Slazem se sa predhodnim postovima u kojima ljudi ukazuju na neprofesionalne odnose policije prema gradjanima, tipa cackalica u ustima, dranje iz kafane itd., ali cak ni takvo ponasanje neodobrava bezanje od policije i sukobe sa njima. Postoje nacini da se to spreci i iskoreni samo treba malo truda. Mada kad bolje razmislim, ti si odrastao covek, imas pravo na svoje misljenje i da se ponasas kako hoces ali nemas pravo ni ti niti bilo ko da savetuje ostale clanove da beze, tj "izbegavaju" policiju. RSVMillenian, Podrzavam svaku rech. To bezanje i bezobrazluk samo u Srbiji moze. Nigde u civilizovanom svetu to nije moguce, nego te lepo uhhvate , ako nekako i uspes da pobegnes dodju ti na kucnu adresu, pa te odvale od novcane kazne. Pa ko voli , izvolte. Ne kazem ja da su Evropljani i ostali mnogo disciplinovaniji narod po default-u. Nisu, ali ih je zakon (i policija koja ga dosledno sprovodi) na to naterao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kerovi su kerovi nije bitna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Jul 18, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kerovi su kerovi nije bitna zemlja Blizu, ali pogrešno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam ja bio u pogrešnim zemljama definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam ja bio u pogrešnim zemljama definitivno Moguce. Probaj recimo u Madjasrskoj da ne stanes kad te zaustavlja policija....kad izadjes iz zatvora, javi nam kako je bilo i kolika je kazna. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan a uvek sam imao regularan motor doduše retko registrovan(sirotinja). ovo mi se jako dopalo Urke pero ** Van mreže Van mreže Poruke: 88 Motor:: Honde: 954 RR,1000 RR ,Aprilia Scarabeo 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi od tih motora imao da je placao registraciju ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek pisu kazne, to jedino moze da sredi situaciju.Al jbg mnogo je vise onih nenormalnih sto zaustave ispravnog coveka pa ga drkaju nego onih ok pandura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam trezvenjak do trezvenjaka, niko od vas nije nikada ni omirisao neki alkohol a kamoli popio pivo pa seo da vozi, nikada niko bez kacige, jakne, rukavica, kornjace...., nikada preko pune linije, uvek u skladu sa ogranicenjima, nikada niko nije ni probao da ne stane miliciji.... Toliko licemerija na forumu nije dugo bilo, barem ne od teme alkohol i motor.... prosto steta sto nema onog smajlija koji baca peglu, jedino bi on mogao da opise moje gadjenje na ove komentare. Kada budu zaustavljali SVE i svakoga, ukljucujuci i "trkace" na poznatoj Bg stazi Slavija-terazije ring, tada cu i ja postovati sva ogranicenja i stajati svaki put kada me budu zaustavljali. Ovako mi ne pada na pamet, pa zamisli koliko je povredjena sujeta jedog prosecnog drota koji je dosao u BG i 3 lepe, sa sve svojim IQ koji je malo veci od broja cipela koje nosi, kada mu proleti 10 magaraca koji ga ne je.u ni za suvu sljivu, i sta onda ja da stanem pa da sav bes iskali na meni.... zadada ne hvala lepo. Pa neka ovo bila jos dugo SRBIJA i cmar sveta. Inace nemam nista protiv akcije mup-a ali neka zakon bude vazeci za sve, a ne selektivno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako...Ja u zivotu nisam okusio alkohol tako da ova optuzba da sam vozio pijan otpada.Bez kacige nisam nikad, a preko pune jesam a i prekoracio sam brzinu sto puta.A ima puno likova koji pijani voze cesto, kacige nose, al NIKAD a kad prekorace oni ga prekorace domacinski pa guraju 150-200 kroz naselje.Takodje ima i lom skuterasa koji veze nemaju sa propisima a usput ne znaju ni sta je kaciga.Hvala Bogu da svi mi nekad pogresimo ali u svemu treba imati meru.Ako prekoracis brzinu 20-30, pa i nije smak sveta, ni autom sigurno ne postujes ogranicenje.A ako ce ta akcija da vazi samo za neke, a oni privilegovani ostaju i dalje nedodirljivi pandurima i ja sam protiv.Mada mnogo je s*anja bilo ove godine, izgleda da im doslo iz dupeta u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako...Ja u zivotu nisam okusio alkohol tako da ova optuzba da sam vozio pijan otpada. Nisam ni mislio na tebe, vec uopsteno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ok, al cisto da ne bude da smo svi crne ovce...A za te sto piju pa voze ja bi poseban zakon...Dva puta olesis po dzepu, treci put dozvola na godinu, cetvrti trajno...Pa da vidim ko ce da sedne na bajk pijan...Jer to je stvarno ludost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan kada mu proleti 10 magaraca koji ga ne je.u ni za suvu sljivu, i sta onda ja da stanem pa da sav bes iskali na meni.... pa ti nemoj da stajes. budi jedanaesti magarac usput, zamisli koliko je povredjena sujeta jedog prosecnog drota koji je dosao u BG i 3 lepe, sa sve svojim IQ koji je malo veci od broja cipela koje nosi odakle si, FACO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da, vazi, ali od njih me nije tesko razlikovati, motor je regularan, registrovan, kacigu nosim, tj imas pice kada me vidis bez iste na glavi, ne tockarim... ali daleko od toga da izbegavam da stanem na celo kolone, preticem preko pune, ogrnicenje.... tako da nisam svetac... usput, zamisli koliko je povredjena sujeta jedog prosecnog drota koji je dosao u BG i 3 lepe, sa sve svojim IQ koji je malo veci od broja cipela koje nosi odakle si, FACO? Jel si se to ti nasao prozvanim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Jul 18, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan jos nam samo fale prepucavanja...totalni off topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos nam samo fale prepucavanja...totalni off topic Aha Legalisti protiv buntovnika :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aha Legalisti protiv buntovnika :) Sta ces, Srbija brate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan E pa stvarno ovo sve stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je popu dozvoljeno, poklisaru nije! Tako da ce uvek biti onih koji ce u mestu gde su "najjaci" voziti bez kacige u papucama itd... i nema nista od toga da se poredimo sa njima, barem ja ne zelim da se poredim sa njima! A sto se tice nevinasceta na forumu; sad ja treba da se lose osecam i da budem p...a sto postujem zakon i nosim kacigu, ne pijem kad vozim itd... pa neka budem najgori od sve dece, takav sam jer nemam para da platim kazne... jedva skrpim i za gorivo kada krenem negde a o kaznama i ne razmisljam i ne planiram... a ako ce te da ismevate i prozivate coveka zato sto nema... onda nemam komentara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aloooo drugari, Da li ce neko da nosi kacigu, da se ponasa i vozi po propisima i da stane kad ga zaustavi policija je licni izbor. Zavisi od kucnog vaspitanja, obrazovanja, saobracajne kulture i jos mnogo toga. Neko misli da je magarac ako stane pandurima, neko misli da je magarac ako ne stane. A svi smo razliciti, pa tako i nasa misljenja. Da citiram grafit iz davne 1980 sa IV gimnazije u koju sam ishao i koji sve objasnjava: "Svako ima pravo da se krece i da bude kreten" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ma digitalni fotoaparati bi "valjda delimično" rešili problem tih koji neće da stanu. Lepo pandur uslika lika, i motor otpozadi sa tablicama pa valjda će morati da se pojavi kad tad da ga registruje, ako ga uopšte registruje... Ili se postave one stanice sa aparatima koji uslikavaju... Doduše likovi sa prdavcima do 50ccm ne registruju motore ali ne verujem da i oni smeju da beže pandurima, isuviše su spori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma digitalni fotoaparati bi "valjda delimično" rešili problem tih koji neće da stanu. Lepo pandur uslika lika, i motor otpozadi sa tablicama pa valjda će morati da se pojavi kad tad da ga registruje, ako ga uopšte registruje... Ili se postave one stanice sa aparatima koji uslikavaju... Doduše likovi sa prdavcima do 50ccm ne registruju motore ali ne verujem da i oni smeju da beže pandurima, isuviše su spori... Fotoaparati sa teleobjektivom kojim bi to "bezanje" moglo da se snimi su em veliki i teshki, em skupi, em treba za to dosta vezbe da bi se "uhvatili" begunci, tako da je to prilicno neizvodljivo. A i nema potrebe, MUP to radi prilicno brzo i efikasno - ja sam jednom imao situaciju da me je neki lik prijavio da sam mu "havarisao" auto. Sta se desilo, ja na uzbrdici u dugackom Nissanu Patrol-u, iza mene lik sa Yugo-m koji mi se zavukao u dupe, da bi izasao iz raskrsnice u koju je usao a nije mogao da iz nje izadje, pored stoji pandur i on mi se uvuce na bukvalno 10 cm. Naravno, ja ga ne vidim u mrtvom uglu, krenem i malo mi auto krene unazad i kuka napravi malo ostecenje na braniku Yuga. Ja izadjem iz kola, pocnem da se izvinjavam,ponudim da platim krpljenje kod plasticara, matori me naranio g....a, ali vrhinac je nejgova zena koja mi je skocila u ochi i oca, majku,decu,familiju...sve po spisku i bez...narkoman, pijanac, ludak, kriminalac...jenom recju bio sam sve to. Ja izbrojao do deset, nekoliko puta, da ih ne podavim ko macice. Pandur sa raskrsnice gleda i nece da pridje, boli ga q..c. Baba i dalje kune i psuje, i ja na kraju zivaca sednem u auto i odem. Sutra dan, u sanducetu poziv za OUP, odelejenje za saobracaj. Za jedan jedini dan su me nasli po tablicama i poslali poziv na kucu. U OUP-u sam teskom mukom objasnio sta se zapravo desilo, ali sam ipak zavrsio kod sudije za nekom minimalnom kaznom. Eto toliko o bezanju od policije, i da ne mogu da nadju koga hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan a uvek sam imao regularan motor doduše retko registrovan(sirotinja). ovo mi se jako dopalo Urke pero ** Van mreže Van mreže Poruke: 88 Motor:: Honde: 954 RR,1000 RR ,Aprilia Scarabeo 200 Imam i Varadera aj je mator 99 god pa mi glupo da ga spominjem računamo samo motore 03 i mlađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se raspitaj. Ja sam se dobro naoruzao informacijama, tako da mogu samo da mi povuku dim iz...auspuha. Ja sam za njih gospodin! Nismo mi zajedno ovce cuvali. A oni nisu Bogovi. Tako ce zaustaviti nekog ministra, isto nece znati ko je, pa ga nece kulturno pozdraviti i onda eto otkaza. Nikad se nikom nisam uvlacio, pa necu ni njima. Ma ko su bre oni? I sto ja moram fino sa njima? Ako je on kulturan i ja cu biti, ali ako vidim neki dzukacki fazon, onda sam i ja bezobrazan. kad god sam malo bio ostriji, onda i oni vide da nemogu bas tako gribi biti. Samo mu trazis ime i prezime i broj znacke. Onda se oni zapitaju, sta ce to tebi. Pa nek se misle, mozda je moj cale ili neki rodjak budza, pa ce on videti svoje. Uvek sam kod sudije na suocenju rekao da je pandur bio grub i drzak i dobio sam sud. Onda oni kipe od besa. Ko je kriv, treba ga kazniti, a koga pandur drnda bez razloga, e onda treba pandura kazniti. Ponavljam, IZBEGAVATI PANDURE U SIROKOM LUKU!!! Probaj da se tako ponasas kad izadjes iz zemlje! Kakvo god bilo tvoje misljenje o policiji i policajcima oni su tu da rade svoj posao i nikuda nece otici. Slazem se sa predhodnim postovima u kojima ljudi ukazuju na neprofesionalne odnose policije prema gradjanima, tipa cackalica u ustima, dranje iz kafane itd., ali cak ni takvo ponasanje neodobrava bezanje od policije i sukobe sa njima. Postoje nacini da se to spreci i iskoreni samo treba malo truda. Mada kad bolje razmislim, ti si odrastao covek, imas pravo na svoje misljenje i da se ponasas kako hoces ali nemas pravo ni ti niti bilo ko da savetuje ostale clanove da beze, tj "izbegavaju" policiju. Ja ni u jednoj recenici nisam pomenuo bezanje. I to nisam nikada uradio, ali kad ih vidim, pa bas i nemoram onda tuda da prodjem pored njih. Na to sam mislio. Skrenem u ulicu pre ili okrenem motor. Iako sam uvek ispravan. Za divno cudo, juce me jedan pandur na motoru zaustavio i bio jako ljubazan. ja mu dao vozacku, saobracajnu, polisu, zeleni karton i licnu kartu. Dovodjenja gospodine, dovidjenja. Eto ima i njih dobrih. Samo neka oni proveravaju i kontrolisu. Ali nek nedrndaju bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...