nik_sa015 1813 Napisano Februar 10, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iz dosadašnjeg iskustva mogu reći da je: 1. Garmin 2.Garmin 3.Garmin 4. Sve ostalo, što će da stane kad se najmanje nadaš i kad ti je najpotrebnije da bude operativno. Ko ima još više love e on kupi Garmin koji se zove BMW Navigator... isti softver ali bolji displej. Tužno je da su smartfoni došli sa displejima u vrhunac a da na Zumo 595 ne vidiš ništa na suncu. Na BMW Navigatoru isto to ali vidiš. Jbg. BMW računa da smemo i u sunčane krajeve, a Garmin stavlja displej za zemlje koje nisu mnogo suncem okupane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan znao sam kakav ce biti odgovor gde je najbolje kupiti Garmin?negde van Srbije,ili sacekati sajam motocikla pa uhvatiti koji popust posto mi treba i kamera verovatno preporucujete i GoPro 6 black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan znao sam kakav ce biti odgovor gde je najbolje kupiti Garmin?negde van Srbije,ili sacekati sajam motocikla pa uhvatiti koji popust posto mi treba i kamera verovatno preporucujete i GoPro 6 black Garmin preko nemackog ebay-a. Kupices ga mnooogooo jeftinije nego u Srb.A one price al kao ovde imas garanciju u Srb. To okaci macku o rep. Prvo to nece da rikne, a i ako rikne posaljes u Dojcland oni ti rese i vrate. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan znao sam kakav ce biti odgovor gde je najbolje kupiti Garmin?negde van Srbije,ili sacekati sajam motocikla pa uhvatiti koji popust posto mi treba i kamera verovatno preporucujete i GoPro 6 black Za kamericu pogledaj Xiaomi Yi. Odlicna kamera za male pare. Vidjao sam po netu da se svi zale na Go Pro dok hvale jeftinije zamene (ali nisam ih koristio tako da ne znam koliko sam merodavan). Xiaomo Yi ima za 50 evra na Amazonu ako imas nekoga u EU da donese, to bi bila najbolja varijanta po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za kamericu pogledaj Xiaomi Yi. Odlicna kamera za male pare. Vidjao sam po netu da se svi zale na Go Pro dok hvale jeftinije zamene (ali nisam ih koristio tako da ne znam koliko sam merodavan). Xiaomo Yi ima za 50 evra na Amazonu ako imas nekoga u EU da donese, to bi bila najbolja varijanta po meni. Ako hoces los snimak cisto ono kao da imas... uzmi bilo sta. Ako hoces ozbiljne snimke koje ces posle jos montirati, onda svaka prica pocinje i zavrsava se sa gopro.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Zar su toliko losi Kinezi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Xiaomi nije tako los sa snimkom, ali u poredjenju sa gopro sve je to smesno. Ostali kinezi bogu plakati. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link, pogledaj ovo do kraja... a ja ti onda kazem s cim je to radjeno... ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 11, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispade da su Garmin i GoPro jedini proizvođači kvalitetne robe I samo xxx je motor, i samo yyy je auto, i samo zzz je telefon. Recimo, ja se naputovah i na-navigirah uz pomoć navigacije sa mobilnog telefona. Pa ti vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1924 Napisano Februar 11, 2018 Skuteras, 3694 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kamere tice jednom je farbach rekao "Na MX takmicenjima od 10 vozaca 9 nosi GoPro. Onaj deseti ne nosi kameru." Sto se navigacija tice sticajem nekih okolnosti znam puno ljudi koji moraju da je koriste. Voze ljudi neke ne umem ni da procitam kako se zovu i kazu da su prezadovoljni, "vodi tacno na adresu." Za zahtevnije korisnike to vec nije to. Recimo mene je moj leonardo vozio po raznim brdima, ali lakse mi je posle bilo sa freewindom. Zavisi ko sta hoce. Kad covek vec hoce da da do 500e, zasto da ne kupi nesto sto je realno kvalitetnije Rizikujem raspravu, ali kod Garmina u Srbiji najvise nervira podrska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan @nik_sa015 kinez? ako jeste mogu da ga kupim,pa ako mi se ne svidja prodacu ga,tj ako uradi nesto sto ne treba ljudi realno gledano,gopro kosta oko 450e-mora da vredi svaki dinar,sjajan softver dizajn,prakticnost.NIsam je koristio nikad ali me neki ljudi ubedjuju da je tako. A sto se tice GPSa,ni to nisam koristio,ali verujem da je ista prica kao za GoPro, ali posto sam krenuo da obilazim planinske prevoje trebace mi svakako da odredim mapu,ubacim i to je to(na primer planiram put do Spanije ali u potpunosti da izbegnem autoput ,preko Bosne,Hrvatske,Italije pa dalje...) zato mi treba GPS koji nije komplikovan,da mogu da se ubace mape na jednostavan nacin kao i da ne baguje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Februar 11, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, nik_sa015 je napisao: Evo ti link, pogledaj ovo do kraja... a ja ti onda kazem s cim je to radjeno... ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Obzirom na ovu senku kamere dole levo, ne bih rekao da je Gopro niti neka kineska kopija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan široki fiksni najlepši kadar je GoPro. Krupni kadrovi Sony A77m2. Noćni kadrovi A77m2, Sony Mc9500 i Sony A7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Februar 11, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I Nokia je pred propadanje pokusala da snimak napravljen Canonom 6D proturi kao snimak sa njeog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lalajko said: I Nokia je pred propadanje pokusala da snimak napravljen Canonom 6D proturi kao snimak sa njeog telefona iznad zadnje šoferke na džipu je montirana go pro...a na krovu na galeriji sedim za A77 i snimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan da da na Sony sam potpuno zaboravio,par drugara ga imaju kazu da je isto dobar,ali je cena tu slicna...mislim da Sony bolje snima nocu ja mislim da treba da se otvori nova tema da bi diskutovali o ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Stefan Lone Wolf said: da da na Sony sam potpuno zaboravio,par drugara ga imaju kazu da je isto dobar,ali je cena tu slicna...mislim da Sony bolje snima nocu ja mislim da treba da se otvori nova tema da bi diskutovali o ovome ne pricam o sony adv kamerici... Sony tu malu adv kupio i poneo za rusiju, pustila vodu na prvoj kisi i upokojila se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i da uparis Zumo 395 ili 595 sa Virb-om pa preko displeja navigacije upravljas kamerom... Inace imao sam slicnu dilemu ( nov kinez ill polovan Zumo ). Na karaju uzmem nov Zumo jer su za polovne uredjaje stare pitaj Boga koliko trazili nekih 100e manje od cene novog.Zumo ti je 3x bolji i 4x skuplji od kineza. Ako uzimas nov Zumo, gledaj 395 ili 595, ostali nemaju kompletnu mapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Borhez said: Mozes i da uparis Zumo 395 ili 595 sa Virb-om pa preko displeja navigacije upravljas kamerom... Inace imao sam slicnu dilemu ( nov kinez ill polovan Zumo ). Na karaju uzmem nov Zumo jer su za polovne uredjaje stare pitaj Boga koliko trazili nekih 100e manje od cene novog.Zumo ti je 3x bolji i 4x skuplji od kineza. Ako uzimas nov Zumo, gledaj 395 ili 595, ostali nemaju kompletnu mapu. drugar mapa je mapa a navi je navi. Kod Garmina je ista mapa na zumo 340, 590, 595...ili cak i stara 660. Isto. A 590 moze da se naflesuje lako na 595. Malo vise opcija i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Borhez,ozbiljna je to suma,ali mislim da vredi svaki evro,verovatno ce biti Garmin pre 6 minuta, nik_sa015 je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Zumo 345 dolazi sa mapom 22 Eu zemlje, serija 395 ima celu Europu. Ko se razume, moze da prodje jeftijije i naknadno ubaci mape koje zeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan do tada cu upoznati nekog ko se razume,castim pivo i cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pivo i ćevapi hmmm... javi se za te mape ako zagusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 18, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi savet za GPS,prvi koji ce biti stavljen na motoru od ove godine...znam da je Garmin Garmin,ali...Na "Toma" sam naleteo,ima dozivotni update,vredi li? upravo citam feedback,zanimljivo... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Februar 18, 2018 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.trailtech.net/voyagerproVozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...