debeljan 822 Napisano Jun 7, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Gleda neka baba Jagrovu zver u Kruševcu i mudro konstatuje " I posle kažu da je Srbija siromašna zemlja..." Mislim se " E, baba, baba..." 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 7, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Narode ja cem da okacim slike tek, kad se veceras vratim kuci s posla, sinoc nisam imao snage, zakucao sam za stolom i pustio balu do poda... Fotke samo cekaju da se okace, a video snimci me tek cekaju... U svakom slucaju, ko nije bio, nije ni svestan sta je propustio, a meni se place jer je samo 4 dana.... Sto se kaze, raspali smo se od voznje i hocemo JOS! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 7, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan U nekom selu " po onom divnom putu trećeg dana " na kafani piše " Kuj nema pare nemo da mi ulazi - uopšte " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ....kakav naziv....ha,ha.... E ja stigla sa posla sada krećemo sa postavljanjem ostalog materijala!!!! Svetac kako vene? Što se tiče nas po koji video materijal ćemo ubaciti a od ostalih će Bandolero da nam napravi spot!!!!! Ima svi da izađemo na televizor.... .....A ti @ Almighty ....dosta izgovora...stavljaj bre te slike druže...sa komentarima bez svejedno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 7, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan A ti @ Almighty ....dosta izgovora...stavljaj bre te slike druže...sa komentarima bez svejedno.... Hocu, hocu, samo trenutno imam tehnicki problem od 15km izmedju mene i fotki na kompu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E pa hajmo dalje! Stigli smo u Kruševac i kao što reče Trinity smeštaj odličan, hotel više nego dobar, naši ljubimci na sigurnom....e sada posle raspremanja i spremanja za izlazak prvo večerica.... Na ulicama Kruševca gledao se tenis - Đoković....i zdušno navijalo... E posle dobre klope vreme je da se krene....gde u "Zamak"...naravno........a tamo više nego dobro....čuje se muzika već sa ulice stari dobri rokenrol....počinjemo da đuskamo a da nismo još ni ušli.... ....a kad smo ušli....bend odličan, devojka peva...ubija! Krenulo se lagano....sa pesmom dobrošlice za nas..... http://www.youtube.com/watch?v=Is2MHfhjIb4 Ma šta da vam kažem skakalo se...pevalo...pilo....gde su "mladi" tu je i šala.....a i poljupci..... Pivo......... Dranje..... ...obratite pažnju pevačica ovde maše Dakiju!!! Ma bre zato što je najviši....a haaaaaa.... http://www.youtube.com/watch?v=t0Ddsh9GsZE&feature=related Pogodila nas pesma..... http://www.youtube.com/watch?v=SOGbBTZAnT4&feature=related Tečo legendo! E onda je došla policija...i morali smo šmrc u hotel...ali o.k. što se nas tiče ne znam za ostale posetioce...mi sutra idemo dalje....put Srebrnog jezera....čeka nas dobra vožnja ....a uveče....žurka ispred hotela....jopeeeeeeeeet!!!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 7, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dan III Pošto su mi se drugovi fotografi umorili, ja ih menjam i nastavljam našu sagu!! Eh, posle onakve žurke u Zamku, buđenje je i meni teško palo, no što se mora mora se. I dalje ista slika, Slovenci revnosni, spremni, već doručkuju a usput su i oprali motore .Doručak u Kruševcu obilan, serbian plato sa sokićem,mlekom, čajem, pa ko šta želi!! Posle doručka svi se prebacujemo na hotelsku terasu i uživamo u suncu i jutarnjoj kafi!! No ne lezi vraže, stiže Livaja i naređuje pokret!! Svi skačemo na noge lagane i sledi priprema stvari i motora!!U tom stižu trubači, vau kakav ispraćaj!! Uz zvuke truba i policijske sirene, započinjemo treći dan relija!! Tankanje na benziskoj pumpi u Pojatama, izlazak na auto put, i pravac Ravanica!!! Prolazimo kroz selo Senj, i što bi Teča rekao izašli su da nas pozdrave svih 14 stanovnika tog sela, tj. 13 pošto im je 14 ti kolega pa je on taj dan radio na obezbeđivanju relija!! Ravanica me uvek ostavi bez daha!!Toliko naše istorije utkano u zidine starog zdanja, prosto uvek u meni izazove osećaj divljenja prema našim precima!!Organizujemo obilazak manastira i posle obilaska držimo mali brifing!! Čeka nas teška deonica puta, uski putići pri tom na nekim mestima skinut asfalt i rupe da se vidi Japan kroz njih!! Odlučujemo da svaki redar zajedno sa policajcima preuzme po malu grupicu ljudi i tako ih bezbedno sprovede kroz taj deo puta!! Verujte mi da su učesnici rekli da im je to bila najbolja vožnja relija!Redari i policija su fantastično odradili posao!! Stižemo na parking ispred Resavske pećine.Odlazim do biletarnice i radnik mi objašnjava da ne možemo da uđemo još dva sata jer ima još četiri autobusa ekskurzija koji trebaju da uđu pre nas!Nisam zadovoljna razgovorom i napominjem da sam ja termin u 12:30 rezervisala još pre dva meseca, a da smo mi stigli u tačno najavljeno vreme!On me neumoljivo gleda!Ok, vreme je za malo drugačiji razgovor,posle par minuta dobijamo termin u 13:15!! Da mnogo ne detaljišem oko Resavske pećine, slike će već reći svoje!! Vreme je za ručak!!! Put nas vodi do restorana Grand u Svilajncu!Veoma dobar restoran sa prijatnim enterijerom i atmosferom.Dočekuje nas armija konobara i stolovi postavljeni po propisima. Stiže fenomenalan pasulj sa suvim rebrima.Ono što su svi primetili, bilo je to da je u pasulju bilo samo mesa bez ijedne koskice!!Drugari, žao mi je što sam vam uskratila zabavu pljuckanja koskica iz pasulja .Klopa, pauza, kafica ovo ono, jooooj opet mi fali neko parče trave gde mogu da zalegnem posle ručka!! No šta je tu je, svi sad već sa mukom sedaju na motore, jer kroz glave im se vrti isto što i meni, livada, zelena meka trava, sunce koje me blago miluje po licu i dremka!! Svi spremni u rekordnom roku, iiiiiiii krećemo!!!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 7, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uz put zovu iz restoran Grand i kažu da je neko zaboravio torbicu.Ok, zastajemo i čekamo Arakisa da ga zamolimo da se vrati po torbicu.Naravno da naš drug Arakis odmah okreće motor i vraća se po torbicu. Super izvedeno, to nam je mnogo značilo, i nama i Milici koja je torbicu nehotice ostavila! Bravo za Rajka!! Put do Srebrnog jezera nije baš bio reprezentativan no napokon stigosmo!!Smeštaj opet ide glatko, svi već uzeli ključeve, polako se raspremanju i spremaju se za šetnju!! Obaveštavamo ih da je uveče žurka ispred hotela, jer moramo da isprobamo poklon našeg druga SasheP u vidu vodke i viskija!!Šteta da se propusti. Svi se već razmileli, neki se šetaju, neki večeraju a bogami neki i kupaju Polako sledi okupljanje, Jagr nam pravi atmosferu!!Doteruje svoj "autobus" i pušta muziku sa sve disko svetlećim efektima!Iiiiiiii ludilo, žurka koja će da se prepričava godinama, neki se sećaju žurke jasno a neki bogami kao kroz maglu U tom dolaze klinci iz srednje škole iz Ivanjice.Oni su tu na dvodnevnoj ekskurziji. Naravno da su poneli gitaru i nekog ko ume da rukuje njom! Ubrzo smo se pomešali sa njima, i kreće kopanje po memoriji!Već se sviraju sve poznate pesme uz gitaru, sve me to vraća u srednjoškolske a mogu i reći one morske dane, kada smo sedeli na rivi i osvanjivali uz gitaru!! Bogami, teška srca smo se rastali, u jednom momentu je profesorka koja je bila dežurna (a svo vreme je đuskala sa klincima) rekla da oni moraju na spavanje! Ok,klinci, super ste bili!Hvala vam!! Opet nastupa Jagr i njegova "vesela mašina", i žurka se nastavlja do zore!! Slike će okačiti naši "službeni fotografi", ali molim vas bez onih kompromitujućih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo!!! Slike sa trubačima već su postavljenje pa ste domaćinski ispraćaj mogli videti već! Ovde Vlada maše svojoj dragoj!!! Velikiiiiiiiiiii pozdrav za Gocuuuuuu!!! E sad smo kompletniji..... E Zeko. Zeko.....uteče zbog šljokica.... ....ma samo smo se šalili....Aleksa posebno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slike će okačiti naši "službeni fotografi", ali molim vas bez onih kompromitujućih hahaha.... kakav vic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odlučujemo da svaki redar zajedno sa policajcima preuzme po malu grupicu ljudi i tako ih bezbedno sprovede kroz taj deo puta!! Verujte mi da su učesnici rekli da im je to bila najbolja vožnja relija!Redari i policija su fantastično odradili posao!! TA peglao krivine u duetu !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si kvintet, bio je tu prisutan i X 2 ako se dobro sećam. Aco potvrđuj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan potpisujem,niko nije umanjio niciju vrednost i umesnost! rekoh za sebe da mi je bilo lepo,tj nama! a bilo je lepo imati pouzdane clanove ekipe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tankovanje......... Osmesi, osmesi....pozdrav drugari!!! Daki, Vojo ovo je ta...opasna.... Svetac Dijani je vruće......... Pozdrav Dačo!!! E ovde je svaki komentar suvišan ... Aleksa, Aleksa.... ...ha, ha...pozdrav druže!!! Uaaaaaauuuuuuuuuuu ....ovde je svaki komentar suvišan..... slika sve govori!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan I Toma ožedneo!!! Cimeri! Ovde je naš "bunar" za osvežavanje.....sa sokići i vodu!!! Jasmina velikiiiiiii pozdrav!!!! E ovde je došlo do prepunjavanja rezervoara....pa je počelo da curi....znači sve o.k.!!!! E opet možemo da slikamo pošto nije ništa sa motorom sve je o.k.!!!! Pozdrav Vlado!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 7, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi .... nisam ni sumnjao u Vas , upravo ste mi opravdali časove Placam turu na sledecem viđenju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 7, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Dranje..... ...obratite pažnju pevačica ovde maše Dakiju!!! Ma bre zato što je najviši....a haaaaaa.... http://www.youtube.com/watch?v=t0Ddsh9GsZE&feature=related Ma kakvi ste . To mi skolska, pa mi se javlja. Nismo se videli od male mature, pa proradile uspomene Ala si namuljen... Ko da ces da sipas i bezis :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 7, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi ste . To mi skolska, pa mi se javlja. Nismo se videli od male mature, pa proradile uspomene Sad ću ja malo da ga propitam o kakvim uspomena je reč Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo prema Manastiru Ravanica a nakon toga idemo u obilazak Resavske pećine! Nema naplate.......juriš........ Pozdrav Za DIJANU!!!!! Ovde je priroda prelepa.... Stižemo pred kapije Manastira Ravanica!!!! Manastir Ravanica se nalazi u podnožju Kučajskih planina, pored sela Senje kod Ćuprije. Ravanica je zadužbina kneza Lazara, koji je poginuo u bitci na Kosovu na Vidovdan, 28. juna 1389. Crkva je posvećena Uznesenju Gospodnjem i ograđena je čvrstim obrambenim zidom sa sedam kula. Ravanica je sagrađena između 1375. i 1377. godine, a freske su oslikane nekoliko godina pred Kosovsku bitku. Ktitorska kompozicija je izmenjena i doslikana je Lazareva pogibija. Na njoj se, pored kneza Lazara nalazi i knjeginja Milica i njihovi sinovi Stefan i Vuk. Kao značajno središte duhovnog, kulturnog, književnog i umjetničkog života Ravanica je utjecala na nastanak više crkava i manastira. I polako pristižu svi.... Daki nas raspoređuje da se lakše isparkiramo kada budemo krenuli... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi .... nisam ni sumnjao u Vas , upravo ste mi opravdali časove Placam turu na sledecem viđenju Ej druže naravno uživaj i pozdravi suprugu!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 7, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svetac se zevzeči!! Evo jedna slikica umesto onih čokoladica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eto fala vi mlogo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan @ Trinity..".....sad ću ja malo da ga propitam o kakvim uspomena je reč...." Nemoj Nataša ....seti se tek idu slike sa Srebrnog jezera...... ....sa tvojim, Snežinim i mojim školskim..... .....jbte sve tri smo sa čovekom išle u istu školu i razred pa ne da su nam proradile uspomeneeeeeee.... .......malo je više od mahanjaaaa..... .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 7, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Trinity..".....sad ću ja malo da ga propitam o kakvim uspomena je reč...." Nemoj Nataša ....seti se tek idu slike sa Srebrnog jezera...... ....sa tvojim, Snežinim i mojim školskim..... .....jbte sve tri smo sa čovekom išle u istu školu i razred pa ne da su nam proradile uspomeneeeeeee.... .......malo je više od mahanjaaaa..... .... Hahahahahahahahaha!!Posle one vodke smetnula sam s uma naše druženje sa školskim!! Daki, sve ti je oprošteno!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E dobro mene čeka dalji posao a vi sad tu školski.... školska..... ......Kad smo već kod toga ovde smo svi pronašli svog školskog izgleda!!! Kako je svet mali!!! Pozdrav Severian! U burnim vremenima XIV-XV stoljeća Ravanica je teško stradala, paljena i rušena. Jedva osam godina nakon izgradnje, čestiti knez gine na Kosovu, a Srbija postaje meta stalnih turskih upada. Pustošena je i paljena već 1398. o zatim i 1427. i 1436. godine itd.. No sama crkva nije skrnavljena. Letopisac arhimandrit Georgije piše da su Turci nakon propasti Srbije, razorili Ravanicu i odneli svo zlato i srebro koje su u njoj našli. SESTRINSTVO - Ravanica je postojala kao muški opštežiteljni manastir sve do 1946. godine. Tada je pretvorena u ženski samostan, i u njega se uselila igumanija Efimija sa 25 sestara. Sestrinstvo drži najstrožiji manastirski tipik. U Sabornoj crkvi mošti kneza Lazara nalazile su se do 1989. godine, do proslave šest stoljeća od boja na Kosovu, što je bio i povod da se konačno vrate u manastir Ravanicu, ktitorsku zadužbinu kneza Lazara. Smisao Ravanice jeste - knez Lazar. Svakog Vidovdana, Srbi trebaju da hodočaste dva mesta: Gazi Mestan - da se poklone div junacima i Ravanicu - da se poklone čestitomu knezu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...