Trinity 746 Napisano Jun 6, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugih i iscrpljujucih priprema dosao je i taj dan 02.06. 2011. Sa zebnjom u srcu parkiramo nas motor ispred Beogradske arene.Prati nas loša vremenska prognoza, blokirani putevi po Vojvodini i ko zna šta još!! Međutim, posle par minuta čujem zvuk motora koji dolaze na start i već zaboravljam na sve to što nas čeka. Ljudska psiha, dobre stvari potiskuju ružne!! Prvi na startu su naravno Slovenci, njih trojica iz Kranja, prvi put su na reliju, i brinuli su se da ne zakasne.Ubrzo pristiže još učesnika, i meni su pune ruke posla, prijavljivanje,podela poklon paketa(koje nam je obezbedio AMSS), nalepnice.... Ljudi veseli, gledaju u nebo nadajući se da će nas vreme poslužiti.Najavljeni sirenama stiže policija, već nam dobro poznati likovi sa prvog relija. Ok, sad već možemo da formiramo kolonu, prijavljivanje odrađeno, svi provereni što se tiče stanja goriva i...... krećemo!!!! Moje prvo iznenađenje je bilo to kada smo izašli na autoput kod Arene.... gledam i ne mogu da verujem, saobraćaj je potpuno zatvoren, autoput čist ispred nas, mora da prođe reli!!! Pravac Novi Sad!! Stigli na Petrovaradinsku tvrđavu, uputili učesnike u kulturološki i istorijski značaj Petrovaradinske tvrđave ..... mali predah!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 6, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Petrovaradin... Spremni za polazak, nastavljamo put Vrdnika, u međuvremenu dobijamo informaciju o blokadama na putu. Neizvesnost... šta sad, pa imamo opciju preko njiva , mada je to neugodno, ali odlučno nastavljamo dalje!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 6, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo nam stiže ohrabrujuća vest, poljoprivrednici koji su blokirali puteve, odlučili su da sklone blokade i propuste reli!!!! Hvala im puno, svaka čast za njih, bio je to jedan veoma lep gest sa njihove strane Nastavljamo put ka Šapcu, gde je prvo tankovanje goriva.Moram da napomenem da pored toga što smo imali konstantnu policijsku pratnju, gde god bi prošli, policija je obezbeđivala sve puteve, svaku raskrsnicu i svaki lokalni putić!! Bez obzira na vremenske uslove, oni su stajali na raskrsnicama i omogućavali nam nesmetani prolazak!! Tankanje završeno, sledeća destinacija Sunčana reka, etno selo na 12 km od Loznice, na samoj obali Drine.Naš drug i član foruma, Zeljkamp (Dragan), nam je ovo predložio i organizovao ručak u etno selu za nas!!Jako se potrudio i bilo je fenomenalno!! Kako sam bila zauzeta organizovanjem i nisam imala vremena da slikam, pozajmljujem slike od Nemanje da bi vam dočarala lepotu Sunčane reke!! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 6, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za ručak, gulaš u neograničenim količinama, kupus salata i odlično društvo U jednom momentu počinje provala oblaka, najsmešnije je bilo kako su svi kao pod komandu poskakali sa stolica da bi sklonili stvarai sa motora,izgledalo je kao da smo se dogovorili da pobegnemo sa mesta događaja Posle ručka, vratili smo se za Loznicu i smestili smo se u hotel.E.... onda je počela spontana žurka, umorni ali zadovoljni današnjim danom dali smo sebi oduška. Pa, dobro sad, neki više, neki manje neki bogami, najviše, teška srca smo se rastajali i išli na spavanje!! Ipak sutra nas čeka drugi dan relija!! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je to izgledalo iz ugla posmatraca na krivini negde iza sedam brda.. Nas sacica se vozila po nekim sumama i gorama.. kad na jednoj krivini STOJ.. dalje neces moci.. ide reli Nadam se da ste se lepo proveli.. 1 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra, pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 6, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo spremni smo da postavljamo slike!!!! Pazite sad kreće ludiloooooooooooooooo!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 6, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan EEEEE, ludilo, ludilo, ja cu veceras da proberem i postavim sve fotke makar crkao (cifra izmedju 600-800 fotografija i nekih 16GB snimaka), pa lepo da vidite kojim "mukama" su nas mucili PS: jos samo malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 6, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo moramo da vratimo film unazad. Stigli smo u Novi Sad - Petrovaradinska tvrđava gde je usledila prva pauza. Naravno, usledilo je raskomoćivanje, telefoniranje, fotografisanje, osvežavanje sa sokići.... Pogled sa tvrđave puca na Novi Sad Prilika za poziranje sa moje ženče... Pošto smo se osvežili usledilo je postrojavanje... Padaju razni dogovori.... Vojo legendo.... A oko nas, ni igla ne može da stane.... U dva reda..... krećemooooooooooo..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 6, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan EEEEE, ludilo, ludilo, ja cu veceras da proberem i postavim sve fotke makar crkao (cifra izmedju 600-800 fotografija i nekih 16GB snimaka), pa lepo da vidite kojim "mukama" su nas mucili PS: jos samo malo... Trpaj, trpaj... i mi ćemo makar osvanuli, da na neki način produžimo zabavu i danas. Stižemo u Vrdnik... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa. Cetvrtak: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Petak: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Subota: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja Kada sam se pozdravio sa vama u Vrscu i krenuo kuci,malo mi je bilo,kako da kazem?...bezveze.Cetri dana sam imao celu kolonu ispred sebe, a sada je odjednom kao na slici:Prazan asfalt,bez igde ikoga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 6, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Joška, slike su ti ekstra! Posebno rezolucija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 6, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Obrni.... okreni.... Stigosmo na parking.... Veeeeeeelik pozdrav za Jagra Pristižu ostali relisti.... Svetac, pozdrav druže Pod jaknom pakao.... Ko će pre da skine... Jagr i njegova lađa.... Pr nas ni tko vroče.... Pozdrav i najmlađem učesniku relija Pripreme za doručak su u toku.... I naravno Bandolera..... Koliko gladnih usta na okupu..... Taman smo se raspištoljili, uzeli sendviče..... Međutim, usledilo je uzjahavanje još uvek zagrejanih mašina..... da bi izbegli blokadu puta od strane zemljoradnika morali smo pod kitno da krenemo.... Nismo pošteno ni žvaknuli.... Ćeraj dalje..... Banda jedna...... Stižemo nadomak blokade.... Lele.... hoćemo li morati na oranje.... Ipak je preovladao razum i ljubav prema bajkerima i motorima.... Hvala ljudi .... pozdrav zemljoradnicima Nisam pratio, nadam se da ste uspeli u svojim zahtevima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 6, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo pozdrav legendo, vidimo se na ronjenju.... Pravac u Šabac na vašar .... A organizatori kruže li kruže oko nas..... Ubrzo stižemo u Šabac ali ne na vašar već na pumpu..... Sipaj majstore.... do čepa Pod budnim okom organa reda..... pozdrav i njima, svaka čast na profesionalno odrađenom poslu Svaki slobodan trenutak se koristi za telefonče Al se nebo iznad Šapca namrčilo.... Biće kupanja Ubrzava se proces tankovanja.... Krećemo dalje put Loznice - Sunčana Reka..... na ručak jeeeeeeeeeeeeeee p.s. Nestalo nam duvana, vraćamo se za 10 min Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Joška, slike su ti ekstra! Posebno rezolucija Stalno nesto menjaju na imageshack-u,pa je to bio problem. Sredio sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Joška, slike su ti ekstra! Posebno rezolucija ne reaguju na "dodir"!! pardoniram,dok sam pisao ti popravio!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 6, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Браво, одличне фотке.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i track logova relija.Zasto je primo resio da ga uradi iz dva dela,nemam pojma Snimanje sam ukljucio kada sam krenuo od kuce,a iskljucio kada sam stigao. Nema veze,i ovako je dobro Rally 1-deo.zip Rally 2-deo.zip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da mi je dijeta uspela! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 6, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeeeeliki pozdrav Joška druže Fotke su odlične !!!! Gde smo stali? Da, stižemo u SRK Sunčana Reka na ručak. Dočekaše nas kako valja Konačno je nastupio trenutak za duvan.... A vreme, predivan sunčan dan Uvalismo se u deeeeeebelu ladovinu Pa da se i mi zagrlimo Dok smo mi srkali kafu vredne žene sređuju spiskove Nema odmora dok traje obnova Posle kafe sledi i gulaš Dober tek Prijatno I tako ti ja jednom prilikom smazao pet tanjira gulaša..... I maca ogladnela A ispred restorana konji vrani .... Dok smo mi ručali kiša je sprala prašinu sa naših motora i osvežila etno ambijent.... Jes ovaj magarac dobar Kažem magarac.... Ponoviću još jednom za one koji nisu primetili, magarac pozira između motora.... Krećemo u konačište Drinum Travel.... I stižemo brzo Pao je mrak... Siva lađa Plava lađa Vreme je za opuštanje, zaslužili smo Sledećeg jutra sve je ličilo na celodnevnu igranku sa kišom Snežo, Nemanja pozdrav Nedostajete nam Pripreme za pokret na sve strane Pozdrav i AMSS ekipi koja je bila uz nas Neki su već odavno spremni Pozdrav menadžeru relija Zoranu Livaji Na mladima svet ostaje Dogovori pre pokreta Pripreme... Redari čista desetka A neki se šećemo.... pogodite ko je u šortsu Bilo je tu i neke pozadine, no ne stigosmo da ovekovečimo Maj vajf 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Jun 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da mi je dijeta uspela! I jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...