Bohem 250 Napisano Jun 5, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Jovan imam 27 godina i živim u Beogradu i takoreći nov sam u "moto-vodama" Pre dva meseca odprilike usled "blokade" u skupljanju para za auto, rešio sam da ipak kupim skuter, i uverio veoma brzo se da ne postoji bolji prevoz za grad. Po preporuci pazario sam nov skuter 50cc "Benelli Pepe LX"(900 evra nov), ja bih ga nazvao kopija Piadja, jer dosta podseća na njega. Za ovih mesec i po koliko ga vozim prevalio sam preko 1500 km već i toliko sam se navikao na njega da ne znam kako sam mogao ranije bez skutera. Ali kako vreme prolazi sve više kapiram da sam se inficirao sa ovom takoreći "neizlečivom bolešću", te da više uopšte ne razmišljam o kolima nego samo o motorima. Oduvek me je najviše privlačio motokros i offroad motori mnogo više nego neke jamahe r1, hajabuse i slične "zujalice". Ovo je nešto što bih najviše voleo da vozim u nekoj budućnosti Ovo je za mene vrhunac motociklizma i voziću ga kad-tad Šta još da kažem o sebi osim da nemam položeno za A kategoriju (iz istog razloga sam i uzeo skuter od 50 a ne od 125cc) i da me to čeka, nadam se da nisam zakasnio sa starim zakonom o polaganju. Voleo bih da što više naučim od drugih ljudi od njihovih iskustava i da se sprijateljim sa što više ljudi. Pozdrav još jednom, pišemo se na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Prijavi se odmah za ispit A kategorije. Polozices ti to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Jun 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ida ti se želje ispune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 6, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upisuj brzo za A. Mislim da je ostalo jos malo vremena da se polaze po starom Dobro dosao. Prijavi se odmah za ispit A kategorije. Polozices ti to. pozdrav ida ti se želje ispune. Hvala svima na dobrodošlici i lepim željama Jel zna neko gde mogu najjeftinije da prodjem za autoškolu? Da se bolje izrazim, cilj mi je ne samo da bude jeftino nego i da dobijem kvalitetnu obuku, čuo sam da se u nekim školama dobija svega 5 časova. Iskreno mislim da je to jako malo. Ja živim na Lekinom brdu, ako neko zna neku dobru školu u okolini(može i ne mora) koja nije preskupa i koja nudi kvalitetnu obuku nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...