Chapa 1 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Vozdovac Motocikl: Hondurina Prijavi odgovor kao problematičan Pravi si lisicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Medo monstrum. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17036 Napisano Maj 14, 2016 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan ala je Medo doterao liniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 14, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ada i Mol, severni Banat, Srbija Odlicne slike iz vazduha Jel ti ovo posao ili samo zadovoljstvo, upoznao dosta ljudi iz Vrsca i okoline koji su radili za JAT PrivrednuAvijaciju dok su radili lisice po Srbiji , dal nisi jedan od njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Jednu sezonu kao operater, iz zadovoljstva, jesen 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 14, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako si radio Trstenik onda se znamo, obzirom da su smesteni uvek kod mene u hotelu. Nego, malo se azuriraj i daj cesce ove fotke iz vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan bez filtera,avalski zeleno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 14, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Suton na Zalomci. Sinoć pošao na posao i zabilježio ovaj lijep prizor. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17036 Napisano Maj 15, 2016 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlična. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1259 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kao da su predeli iz Toliknovog Midle Earth-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Maj 15, 2016 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan @Mostarac: Brutalna slika! Evo jedne od mene: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11330 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kao da su predeli iz Toliknovog Midle Earth-a Hahahaha pita me zena jel ovde zive Hobiti,reko ma kakvi Hobiti bre tu zive Hercegovci . Mostarac ako moze na pp za desktop(1600x900) ova mi je najlepsa od svih,hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 15, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Suton na Zalomci. Sinoć pošao na posao i zabilježio ovaj lijep prizor. Ova je vrh! VRH! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moje radno mjesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan retko kad je ovako vedro sa Avale da se moze videti cak do Kablara, Ostrvica se vidi kao na dlanu sa leva na desno Kosmaj, Bukulja, iza Bukulje Rudnik , Ostrvica, Kablar na dalje ne znam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan retko kad je ovako vedro sa Avale da se moze videti cak do Kablara, Ostrvica se vidi kao na dlanu sa leva na desno Kosmaj, Bukulja, iza Bukulje Rudnik , Ostrvica, Kablar na dalje ne znam Zar nije ovako bolje, bar da se vidi nešto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu Mostarac, lepa je fotka kao sto si ti i ti prezentovao, sa jacim brightness-om, u mom slucaju namerno sam smanjio highlights da bi se bolje videle planine u pozadini, onaj ''siljak'' sto se vidi to je Ostrvica koja je udaljena od Avale vazdusnom linijom ako je verovati google maps merenju preko 55km, mene je to impresioniralo,brdašca,sumarci,proplanci,livade podno Avale na njih sam ''navikao'' pa zato ih nisam stavio u ''prvi plan'' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu Mostarac, lepa je fotka kao sto si ti i ti prezentovao, sa jacim brightness-om, u mom slucaju namerno sam smanjio highlights da bi se bolje videle planine u pozadini, onaj ''siljak'' sto se vidi to je Ostrvica koja je udaljena od Avale vazdusnom linijom ako je verovati google maps merenju preko 55km, mene je to impresioniralo,brdašca,sumarci,proplanci,livade podno Avale na njih sam ''navikao'' pa zato ih nisam stavio u ''prvi plan'' Razumijem. Kako se zovu ova naselja u prednjem planu, što sam ja otkrio ? Ljepota prava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan To je naselje Ripanj,ono je malo čudno rasporedjeno da ne bude off sa tekstom evo i jedna fotka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 17, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan boja dana - crvena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Maski, mnjam mnjam... Juče se šetalo i... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Jovacko jezero (drugo Jovacko jezero, ujedno i najveće od svih) Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Maj 17, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan boja dana - crvena! Crvena na rados' Kada pre stigle tresnje, kod mene nece ni za par nadelja. To je kao "ona", samo novi serijal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 17, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Volim zalaske Sunca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...