ben10 149 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam bio u Manastiru Gracanica.Doneo sam sa sobom jake utiske a najjaci i najlepsi od svih je unutrasnjost manastira.Kada si unutra osecas da si na posebnom mestu,na svetinji.Prepustis se pogledu,mislis,fotografises. Freske i ikone koje su prikazane na ovim fotografijama nalaze se u raznim delovima Manastira.Neke su obasjane jaki zracima sunca a neke se nalaze u tami. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 23, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Fontana ispred crkve San Huan Kapistrano, u istoimenom gradu Kalifornija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovce,kraj ibarske magistrale negde kod Gornjeg Milanovca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 25, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Mladunče bogomoljke... Veličina nekih 5-6 milimetara... I dalje ne mogu da verujem da mi je ova fotka uspela s' obzirom da sam slikao idiot-aparatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan odlično je ispalo... sa sve bokehom u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto i to se desava,odlicna fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Novembar 25, 2011 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim http://www.bikepics.com/ 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 25, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 25, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 26, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kume, ce izadjem na televizor, a? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 26, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan goške doktorir'o panning ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 26, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj prvi panning Nazalost, slikano u auto modu, nisam stigao da isucem aparat na vreme, pa nisam uspeo da podesim sve kako valja, ali valjda cu da se popravim vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ne foliraj se nego imas dobar aparat,usput odlicna fotka daj joj neko ime npr. "sigani iz Borca Grede". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ovo uhvatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 26, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ajde ne foliraj se nego imas dobar aparat,usput odlicna fotka daj joj neko ime npr. "sigani iz Borca Grede". HAhaha dostojan sam aparata Ovo su cigani iz ullice 27. marta U Borci nema cigana Dobro si ovo uhvatio. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 26, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas, 26.11.'11 Fruska Gora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gradski kucici,ova dvojica zive ispred supermarketa. Hrana koju prose im obezbedjuje potrebne kalorije za prezivljavanje dolazece hladne zime. Kod nas dosta omrazeni a u stvari nisu nista krivi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 27, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nista tuznije nema nego kad vidim sklupcanog psa na hladnom betonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par dana, ali i dalje mi je omiljena, i danas! Vozio sam Džemsa! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Novembar 28, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uvacki meandri juce oko 16h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 28, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio prelep dan pa sam se prosetao po Kalemegdanu i malo vezbao sa novom igrackom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Možda se nekome neće svideti, ali nama je ovo bitan trenutak jer je malac prvi put pogodio šolju. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 29, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se za 15 godina najviše njemu neće svideti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se za 15 godina najviše njemu neće svideti Sacekas da malo poraste, pa kad nece da slusa ti samo izvadis ovu sliku kad mu dodje drustvo... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...