GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan uf.. svaka cast za caplju. Ovaj put jeste Triglav (drugi s desna, jedini sas snijeg). Slikano fixnim(c) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 11, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ti ova Mile ... pa nek' si je i fiksnim ubeležio ... ima kompozišn, pravilo trećina, tačku interesa ... ma sve ! Čak ti ni nebo nije "izgorelo". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za kompozisn sam se trudio, a ovo ostalo se desilo. Mada je bilo malo fajta protiv sunca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 12, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mal' si prećer'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojovic 14 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Čačak Motocikl: imam Prijavi odgovor kao problematičan Mile priznaj šta si radio u žbunu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Detalj iz jednog banjaluckog kafica... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 12, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bojovic Jeo pizzu...jest da je bila smrznuta, ali zbun je bio prosto neodoljiv. Evo zbuna, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 16, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Navak trackday bobbleheadlights 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan bogovski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 17, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 17, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao za naš mali astal u ćošku, kolega lug ... ostavi nam i neki komentar uz fotku zamoljavamo ljubazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan ZOO u Zagrebu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan I kornjače vole... Isti ZOO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 17, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kolega digifotko, dobrodošao za naš mali astal u ćošku kraj vrata od wc-a ... bidi ljubazan pa pročitaj prvi post u temi pre nego okačiš svoje radove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 17, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Juce. Most Slobode. Malo mi je HDR unistio kvalitet slike, nisam primetio da je bio ukljucen 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 17, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bilećko jezero. free upload pictures 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Koloseum, Rim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 19, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan strahinja samozvani brzina.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 19, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan scaffold u akciji prvi put ove godine na navaku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 20, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan @gagi-racer: Ako mene pitas nije HDR unisio bilo sta. Izgleda skroz OK fotka, ali bih je ja isekao u odnos stranica 16:9, s tim da otkidas od donjeg dela fotografije ka gore. Mnogo bolji kadar bi bio odlicna u svakom slucaju Nego, je l' to onaj put sto ide inad mosta, i prolazi pored nekog restorana Barutana? Pre toga se ja mislim ide ispod zidina petrovaradisnke tvrdjave nekim vijugavim putem. Jako je lepo tih kilometar-dva Evo slike 16:9, ako si na ovakvo mislio Sto se tice gde je slikana, slikana je na Mostu Slobode, tj na njegovom tunelu, znaci daleko sam od Petrovaradinske tvrdjave Dolazi se kroz kamenicki park (od dole), ili od fakulteta Educons (od gore), ili sa samog Mosta Slobode (od sredine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11270 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Astra se ogleda u garazi i meni na prvi pogled onako malo licila na nekog Pontiaka,uzivo bilo bolje nego na slici verovatno bi neko od kolega to uradio perfektno ali ajd sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan A u krugu od tri kilometra nigde žive duše... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Beograd pogled sa Bezanije, panorama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 24, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja je dan za uzivanje, setnju i kafenisanje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...