Nikola-Pera 190 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje,parking restorana Srbija,Meljak. Slikano na staklu od cuvarske kucice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Januar 4, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje cross voznje Al' najzece je bilo kad sam isao kroz grad... svi gledaju kao da ide Space Shuttle 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme, grad pun motora Nadam se da se kolege (i koleginice) nece ljutiti sto sam ih fotkao bez njihovog znanja poznajem ovo troje,cetvrtu doticnu ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ako vas ne mrzi, glasajte za moju fotku! Samo lajk na ovom linku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2642 Napisano Januar 8, 2012 Strucnjak, 1630 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan xj6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristili smo lep dan juce, i malo prosetali sa kerom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prisutansam 3 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Lopare Motocikl: FZX 750 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 23.04.2011. Negdje na Majevici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1102 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista vam ne valja aparat. Slika samo u rezoluciji 3872 x 2592 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pogled iz pticije perspektive na moje radno mesto! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled iz pticije perspektive na moje radno mesto! Divno ti je radno mesto... :takoje: P.S.A jel' mora dupli bass majku mu...ne znam sta me vise iritira dupli bass ili elektronci!! Izvinjavam se za off...ne zelim raspredanje na ovu temu samo iznosim svoje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko dana, sunce je pred zalazak probilo oblake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled iz pticije perspektive na moje radno mesto! I ja se izvinjavam za off al kolega je u pitanju, dakle kolega mislim da ti fali rampa :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oziroller 4 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trenutno Novi Sad -posle ko to zna Motocikl: Bobber chopper Prijavi odgovor kao problematičan Sa malo zakasnjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oziroller 4 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trenutno Novi Sad -posle ko to zna Motocikl: Bobber chopper Prijavi odgovor kao problematičan ma pivo je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 15, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danashnji sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Danashnji sneg... lele komshika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1137 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 16, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... gde je ovo fotografisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1137 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... gde je ovo fotografisano Divcibare...tj put ka tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 18, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko dana, sunce je pred zalazak probilo oblake... sstrujica!! Divcibare...tj put ka tamo! ... a kod nas ni za lek, saće visibabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1137 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Zlatibor i Divcibare su puni snega,kad sam se vracao nisam hteo na Kosjeric nego Pozega-Divcibare jedva sam prosao koliko je bilo zavejano i koliko je padao,onda naidje period Sunca pa opet mecava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 18, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mašina 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Donji Dušnik, okolina Niša, kraj poznat kao Zaplanje, panorama 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Donji Dušnik, okolina Niša, kraj poznat kao Zaplanje, panorama i vise od panorame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa vrha Bukulje na Arandjelovac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...