AArnold 84 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo kao sto naslov kaze spremam se za put za Hrvatsku preciznije u Rijeku,posto mi je stric tamo pa imam smestaj free. Imam jedno pitanje dali je potrebno da vadim medjunarodnu vozacku dozvolu ili ne? Planiram da krenemo sa lepsom polovinom 6.Avgusta koliko cu ostati neznam videcu palim auto putem do Rijeke povratak najverovatnije Jadraskom obalom pa kuci preko Mostara,Sarajeva,Bljeljine .... Ukoliko neko zeli ili ima put tamo mozemo voziti zajedno svi su dobrodosli.Pozzz Arnold Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje dali je potrebno da vadim medjunarodnu vozacku dozvolu ili ne? Ne treba ti. Ono sto ti treba je zeleni karton i pasos(i). Srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 11, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje dali je potrebno da vadim medjunarodnu vozacku dozvolu ili ne? Ne treba ti. Ono sto ti treba je zeleni karton i pasos(i). Srecan put. Tacno tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako ! Hvala kolega! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan E super da se ne zezam i sa time posto svaki dinar mi je vazan.Hvala vam na tako brzom odgovoru ,A sto se tice radara na auto putu u Hrvatskoj kakva su vam iskustva znam da je max dozvoljena na auto putu 130km/h koliko mi treba otprilike za putarine od granice pa do Rijeke dole?Ima li ko iskustva oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sale iz Umaga ce ti sigurno pomoci oko putarina i tih stvari. P.S. Jesi li otpustio lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan E super da se ne zezam i sa time posto svaki dinar mi je vazan.Hvala vam na tako brzom odgovoru ,A sto se tice radara na auto putu u Hrvatskoj kakva su vam iskustva znam da je max dozvoljena na auto putu 130km/h koliko mi treba otprilike za putarine od granice pa do Rijeke dole?Ima li ko iskustva oko toga. Nema na cemu. Ogranicenje je 130km/h, ali malo vise do 140-150 se tolerise. Za ovo nemoj da me srzis za rec, ali ja nisam video ni jednu patrolu na celom putu. Imaju presretace na auto-putu tako da nema bezanja. Ako primetis da te neko prati u stopu, smanji obavezno bice da su organi reda. Inace sam auto-put je dosada do bola (barem deo do Zg) ali nema niti jedne neravnine - san za voznju. Putarina ti je oko 25e. Prva deonica od granice do ZG + od ZG do Rijeke. Od Zg do Rijeke imas samo jednu pumpu na Ravnoj gori tako da je nemoj propustiti. Ako trebas jos neki tip slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 11, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan cestarina od Bajakova do Rijeke ti je tocno 161kunu ili 22€ u jednom smjeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Od Zg do Rijeke imas samo jednu pumpu na Ravnoj gori tako da je nemoj propustiti. Dvije, ima i Petrol u Jastrebarskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomicad 0 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam planirao tu turu, otvorio sam i tu temu na ovom sajtu,ali sam izvisio, imam i svoju kucu u opatiji, 15km od rijeke, i rado bih isao sa tobom,ali u to vreme treba da mi se porodi supruga, termin je 12. avgust tako da od toga nema nista za sada. a ja koliko znam treba medjunarodna dozvola, ja sam je uvek imao kod sebe jer nisam hteo nista da rizikujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan medjunarodna dozvola ne treba,provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem sinoc, pored zelenog kartona, treba da imas kod sebe reflektujuci prsluk i prvu pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem sinoc, pored zelenog kartona, treba da imas kod sebe reflektujuci prsluk i prvu pomoc. :o Nije valjda da i to traze na granici ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Mada Sasa ti kazao oko cestarine evo ti jedan link koi moze ti pomoci http://www.hac.hr/ ovde mozes vidjeti da medzunarodna za Hrvatsku je preporuka, znaci bolje je da imas nego neko da te gnjavi http://www.amss.org.yu/ znaci kad otvoris link, ides desno na " korisne informacije" pa onda gore " Evropa info pregled" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Od Zg do Rijeke imas samo jednu pumpu na Ravnoj gori tako da je nemoj propustiti. Dvije, ima i Petrol u Jastrebarskom. 3,ima i INA poslje Tifona predulaz u tunel Tuhobic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nista idem sa normalnom dozvolom pa ako bude sranja bice necu voziti preko ogranicenja valjda necu imati problema jel sigurno treba reflektujuci prsluk i prva pomoc? Jel to nekom od vas trazili ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma obicna dozvola,kakva medjunarodna........ a sto se tice prsluka i prve pomoci kupi pa ces uvijek imati,nije skupo iako ja nemam niti me je tko trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ma stizes arnolde...nebrini to su sve slatke muke.. ;Dnego ti se potrudi da sve to lepo ovekovecis digitalcem...pa nas obraduj dobrim slidzama....pozdrav i sretan put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Od Zg do Rijeke imas samo jednu pumpu na Ravnoj gori tako da je nemoj propustiti. Dvije, ima i Petrol u Jastrebarskom. A INA kod Tuhobića???? Imaš ih ukupno 3 na autocesti!Ne brini za gorivo,na svakom od mnogih izlaza goriva ima na manje od 2 km! Ali radije predlažem do Zg autocestom,a od Karlovca do Rijeke starom cestom!Puno ljepše za voziti,a pravom vozaču vremenski isto!Putarine nema! Ruta Karlovac-Severin na Kupi-Delnice-Rijeka! Do Zg ti treba ne više od 4 sata normalne vožnje po ograničenjima i ne više od dva sata po staroj cesti od Zg do Rijeke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 13, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan .....jel sigurno treba reflektujuci prsluk i prva pomoc? Jel to nekom od vas trazili ili sta? Ja prvu pomoč nosim, ne daj bože, zbog sebe, ne zbog kontrole!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi polako ali sigurno spremam se za put.Promenio ulje u masini.Pregledao sve na njemu.Polazak planiram u Ponedeljak rano ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A INA kod Tuhobića???? Imaš ih ukupno 3 na autocesti! Malo si se zahebo , ima ih 4 na potezu Zagreb - Rijeka : Petrol kod Jastrebarskog, INA Vukova Gorica, Tifon Ravna Gora i INA Tuhobić Prošao prekjučer, idem opet sutra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 1, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan A INA kod Tuhobića???? Imaš ih ukupno 3 na autocesti! Malo si se zahebo , ima ih 4 na potezu Zagreb - Rijeka : Petrol kod Jastrebarskog, INA Vukova Gorica, Tifon Ravna Gora i INA Tuhobić Prošao prekjučer, idem opet sutra ;D Ina Vukova Gorica je otvorena prekjučer! Ali kad smo već kod nje,postoji li silazak iz smjera ZG prema Ri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan A INA kod Tuhobića???? Imaš ih ukupno 3 na autocesti! Malo si se zahebo , ima ih 4 na potezu Zagreb - Rijeka : Petrol kod Jastrebarskog, INA Vukova Gorica, Tifon Ravna Gora i INA Tuhobić Prošao prekjučer, idem opet sutra ;D Ina Vukova Gorica je otvorena prekjučer! Ali kad smo već kod nje,postoji li silazak iz smjera ZG prema Ri? Jel to obicnim putem kad idem ili autocestom? Sta vi predlazete.Kuda bi bilo bolje interesantnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...