alen 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kawasaki zxr 750 uvezeao sam ga 2008 god. 750 kubika 74 kw, modifikovana maska i tako je uvezen,trenutno ima 40000km nije mnogo vozen max 7000km sam samo presao kupljen zbog uzivanja a ne ludovanja, 2008 je zamenjena lamela, 2009 servisirani karburatori, i svecice, ulje filteri svake sezone , moze zamena za manji skuter cena u zameni je 2300e za kes niza cena. 063-7700044 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 490 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 529 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi jesi li ti menjao lamele kada si ga uvezao ili su tamo preko menjane? dali imas i originalnu masku od njega? Zamolio me prijatelj da u njegovo ime pitam jer nije clan na forumu a nema ni internet covek pa...... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam menjao lamelu kod druga koji radi servis motora stara je bila ok ali mi je to preporucio a masku nemam tako je uvezen i org maska je ruzna motor je uradjen za 1 pa sam dodao sediste za suvozaca i drzace nogu , inace nisam napisao lanac i zupcanici su kao novi jer nije ciman niti dizan na zadnji vozen na po neki moto skup i laganica po gradu do posla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...