nesic1 266 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bas me zanima sta je, ja pucam na nepodmazan lanac ili na potrebnu zamenu ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na ugaseni motor ubaci u prVu i sa kVacilom probaj napred-nazada, treba relativno lako da ide, ukoliko osetis VECI otpor problem je tu...... KVACILO kao sto vec rekoh! (predpostavka da si vec proverio dotegnutost sajle kvacila kao prVo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Na ugaseni motor ubaci u prVu i sa kVacilom probaj napred-nazada, treba relativno lako da ide, ukoliko osetis VECI otpor problem je tu...... KVACILO kao sto vec rekoh! (predpostavka da si vec proverio dotegnutost sajle kvacila kao prVo) Ide lako, nema otpora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slicne simptome koje vidim iz tvoje price zna da prouzrokuju medju podloska izmedju korpe i srca kvacila, pojede se malo i pravi problem..... Imas li vibracija na leru ili zvukova koji nestanu kad stisnes kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Slicne simptome koje vidim iz tvoje price zna da prouzrokuju medju podlosaka izmedju korpe i srca kvacila, pojede se malo i pravi problem..... Imas li vibracija na leru ili zvukova koji nestanu kad stisnes kvacilo? Vibracije postoje, samo nisu drugacije nego inace. A sto se tice zvukova, cini mi se da nestane kao neki blagi susteci zvuk kada stisnem kvacilo, nisam sad 100% siguran...moracu sutra da proverim da budem siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi vican ili neces, imam radionicu i radim..... SV poznajem u dusu, imam lamela, imam podlosku pa se jaVi na PP ako si zainteresovan POZZ P.S. na br. 12 sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je lanac pretegnut, znaci previse zategnut, moze doci do pojave otezanog saltanja u voznji. Ovo samo ako je zveknuo lezaj Ajde bas me zanima sta je, ja pucam na nepodmazan lanac ili na potrebnu zamenu ulja nepodmazan lanac nema veze sa saltanjem. Da je ulje toliko lose imao bi i problema sa pregrevanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i pukla neka lamela.... ali da ne gatamo kad se otVori znace se!!!!! P.S. da sam vidovit igrao bih LOTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Promeni ulje sipaj bardahl XTC C60 15/50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ulje bi promenio i ja svakako, bilo koje da je u specifikaciji i kvalitetu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...