jasminko VIR 1418 Napisano Jul 10, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U toku su zavrsni radovi oko otvaranja BJB Shop-a. Shop ce biti na Fontani kod auto skole VIR, a pokusace da se bavi prodajom moto-opreme delova. Nisam mogao vise da izdrzim od srece, stigli mi danas sa carine FILTERI VAZDUHA, ULJA, i SEMERINZI za skoro sve motocikle( ogradjujem se jer jos nisam sve pregledao sta mi je stiglo od onog sto sam narucio) Ostalo se ocekuje sa nestrpljenjem - u pitanju su dani . Zazvonicu na sva zvona kad krenemo sa radom ! DO tada PSSSST !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pozurite, treba mi filter za ulje... i ulje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :-X :-X :-X :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan bravo!a ja se cudim sto nam nema jasminka na forumu. A on se jadnik upetljao sa srpskom birokratijom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super, bas se radujem. Da nemate radilice za Transalpa? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, neka je sa srecom, i sto vise delova za TransAlpa da bude u radnji.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise delova za HONDE.To se uvek trazi. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomorni vlasnik Kwarasakija... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan SUPER.Svi mi imamo iste probleme oko nabavljanja delova:kada narucis deo jedna cena, kada stigne druga, rokovi za dospece dela znaju i da prebace do meseca,pa kada konacno stigne oni se zajebali u porudzbini.Tako da samo resite probleme koje ste vi imali kod kupovine delova i mi cemo biti prezadovoljni. Neka je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepa vest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Jasminko, svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti moguce i slanje postom za nas obicne smrtnike iz vukoj...ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 354 Napisano Jul 11, 2007 jedan od DDMZ, 815 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno radnje u kojoj će naši članovi moći da nabave robu sa popustom. Potrošni materijal za početak, a kasnije i oprema za vozače i vozila. Jedva čekamo. Srećno Jasminko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jul 11, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Cestitam, Jasminko Odlican je potez sto si krenuo sa filterima vazduha, cini mi se da je trziste tu 'najtanje'... A bice ovo super i za nasu moto zajednicu jer ce svaki clan sad moci da kupi moto stvari u 'svojoj' BJB radnji... Naravno, Jasminko ce tu dati popuste koliko se tu bude moglo. Jel tako, Jasminko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan JEL T A K O JASMINKO ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan JASMINKO? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan JEL' TAKO JASMINKO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na hrabrosti i inicijativi za posao. I da svi budu sretni i što je još bitnije zadovoljni. I to sa obadve strane pulta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 11, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomorni vlasnik Kwarasakija... ;D a napisa neljubomorni vlasnik prolupale HONDE... ;D ;D ;D ;D ;D Aaaaa zato si se povukao u Ilegalu i ćutiš...... ČEstitam od sveg srca DRUGARE!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Jul 11, 2007 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ! Samo da se malo zahukta, da krene. . . . ., molim vas za mnogo razumevanja, mnogo je tesko doci do robe, kod nas nista nema, sve se uvozi a sto znaci bezbroj prepreka. . . . Trudicu se da bude sto bolje, i zbog vas i zbog mene. Imajte strpljenja, za pocetak potrosni materijal i sl. pa sve vise i vise, nadamo se,ma hvalicu se ja na forumu kako sta bude dolazilo. Zatrubicu kad dodje vreme za otvaranje a sad idem da radim. POZDRAV svima i veliko HVALA na podrsci ! Ah, da bice i popusta, gde god bude i koliko bude moglo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomorni vlasnik Kwarasakija... ;D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomorni vlasnik Kwarasakija... ;D a napisa neljubomorni vlasnik prolupale HONDE... ;D ;D ;D ;D ;D Nemoj tako, jos uvek se drzi. ;D Ako nastavite sa prozivkama dolazicu da vas budim nocu, auspuh grmi, motor zveci. ;D ;D A kad zariba, napravicu vatromet na odusevljenje svih prisutnih. ;D Posle cu kod Jasminka da kupujem deo po deo i sam sklopim novi motor. ;D (ovo sam rekao cisto da bude nesto vezano za temu) ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9752 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 4437 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise delova za HONDE.To se uvek trazi. :D Jasminko neka je sa sercom P.s. a ja mislio da se te Honde ne kvare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Evo za srecan pocetak, neopozivo narucujem filter vazduha za Suzuki FreWind XF650-2002. godiste. pozdrav, dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan P.s. a ja mislio da se te Honde ne kvare Pa i ne kvare se..one samo imaju losh period..! ;D Dzasmine,....srce u junaka! Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...