Dule89 105 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam stence, majka mesanac staforda a otac neznani junak , 3tigrsta, 3 braon, 2 crna. Beograd, Karaburma. Bice ocisceni od glista i vakcinisani. 0605000362 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Maj 30, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Postavi oglas i na sajt veterina.info, lakše će se malcima pronaći novi dom . (jest da je malo reklama drugog sajta, al se nadam da će mi admini oprostiti, za male lajavce samo najbolje )) ) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na savetu, postavicu i na taj sajt, bitno mi je da ih razdelim, nikako ne zelim kao neki neodgovorni ljudi da ih ostavim negde u divljini ili kod kontenjera. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je inace bezobrazna mama koja je probila ogradu i parila se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je inace bezobrazna mama koja je probila ogradu i parila se a sta ces,i ona je zivo bice mora se i ona pikati...hihihi,eej a lubenicari su prva liga za dvoriste ubili se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je inace bezobrazna mama koja je probila ogradu i parila se a sta ces,i ona je zivo bice mora se i ona pikati...hihihi,eej a lubenicari su prva liga za dvoriste ubili se... Imas na facebook "mila nas heroj" i "udomi me" tamo ces ih sigurno razdeliti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan @tindibp Ma znam, ali da kida zicu da bi prosla , @woody stavicu i na fb, otislo je 5 komada , jos samo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...