kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan kakvog je kvalitete ova kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis Airoh ? Koji model ? Ja sam s mojom zadovoljan, jos da se i postava vadi bila bi odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 29, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Одлична је, бољу никад ниси носио..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan mala greska u pisanju nije namernomodel neznam tacno koji sad cu videti pa stviti samo znam da je cena oko140eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одлична је, бољу никад ниси носио..... jebiga necemo sad u detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mislis Airoh ? Koji model ? Ja sam s mojom zadovoljan, jos da se i postava vadi bila bi odlicna... miro xr sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 29, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Одлична је, бољу никад ниси носио..... jebiga necemo sad u detalje Па поставио си тему јел добра Аерох флип ап кацига, знаш ли ти пријатљу колико има ових кацига?! Рецимо.... http://www.airoh.com/helmets/open_face али ово је само за сезону 2011.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis Airoh ? Koji model ? Ja sam s mojom zadovoljan, jos da se i postava vadi bila bi odlicna... miro xr sport Ja sam s mojom zadovoljan, jos da se i postava vadi bila bi odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan da neznas na kom se modelu skida postava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 30, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo na ovoj se skida http://www.airoh.com/helmets/open_face/cezannee_xr/color#more-1 To mozes da pogledas i sam. Odes na kacigu koja ti se svidja i imas Techical sheet. U legendi mozes da vidis da li pise "Removable and washable inner comfort" ako pise znaci da se skida i da moze da se pere. Nadam se da sam pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 30, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam matise rs i na njoj se skida postava. Sto se same kacige tice lepo izgleda, vadi se postava i tu je kraj kad je rec o lepotama. Dok sam vozio skuter bila mi je dobra zato sto sam imao veliki vetrobran pa sam mogao i bez kacige. Sad na motoru buci uzasno. Poludim kad odem na dalju voznju. Vizir magli i grebe se, na bradi nema mogucnosti da se zatvori ventilacioni otvor, pa kad je hladnije zna da bude i neprijatno. Uvek nosim potkapu ispod nje. Za neki lagani kruz do 100 na sat je ok preko toga traziti drugi model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo na ovoj se skida http://www.airoh.com...xr/color#more-1 To mozes da pogledas i sam. Odes na kacigu koja ti se svidja i imas Techical sheet. U legendi mozes da vidis da li pise "Removable and washable inner comfort" ako pise znaci da se skida i da moze da se pere. Nadam se da sam pomogao. pomogao si svakako posto slabo baratam sa engleskim sad znam sta treba da pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam matise rs i na njoj se skida postava. Sto se same kacige tice lepo izgleda, vadi se postava i tu je kraj kad je rec o lepotama. Dok sam vozio skuter bila mi je dobra zato sto sam imao veliki vetrobran pa sam mogao i bez kacige. Sad na motoru buci uzasno. Poludim kad odem na dalju voznju. Vizir magli i grebe se, na bradi nema mogucnosti da se zatvori ventilacioni otvor, pa kad je hladnije zna da bude i neprijatno. Uvek nosim potkapu ispod nje. Za neki lagani kruz do 100 na sat je ok preko toga traziti drugi model. jednu su mi digli jednu sam ja upropastio nelome mi se vise velike pare neznam sta onda kupiti mislio sam nju jer je bezmalo duplo jeftinija od nolana n103 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan jednu su mi digli jednu sam ja upropastio nelome mi se vise velike pare neznam sta onda kupiti mislio sam nju jer je bezmalo duplo jeftinija od nolana n103 Ne znam cene, ali po nekim testovima Nolan (flip-up) je za oko 50% bodova bolji od Airoh-a (isto flip-up). Tako da ako je skuplja za barem isti procenat, kazu da je opravdano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 30, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju platio 90 evra novu preko neke kombinacije, u vreme kad je bila 220. Kasnije se pojavljivala na nekim snizenjima za 110. Za te pare valja, ali za 200 evra ja bih trazio neku drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju platio 90 evra novu preko neke kombinacije, u vreme kad je bila 220. Kasnije se pojavljivala na nekim snizenjima za 110. Za te pare valja, ali za 200 evra ja bih trazio neku drugu dal tvoja ima unutrasnje naocare i ova sto sam ja gledao nosi oznaku miro xs sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 31, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova ima unutrasnje naocare i znaju da budu od koristi bas. miro ima istu unutrasnjost kao moja, samo mi okolo deluje malo vise 'ljuta" nego moja. Mozda zbog tog dizajna bude i malo tisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ova ima unutrasnje naocare i znaju da budu od koristi bas. miro ima istu unutrasnjost kao moja, samo mi okolo deluje malo vise 'ljuta" nego moja. Mozda zbog tog dizajna bude i malo tisa jos jedno pitanje da li magli vizir na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Jun 1, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Magli. Ne bas puno kad je u voznji, ali kad je malo hladnije napolju cim stanes vise se nista ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na odgovorima i savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...