DuleSlash 12 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan nabudzio bih zvucnike na motorcic... pa me interesuje dal je to moguce... imam neki CD-player i kupicu zvucnike za komp... pa bih zvekno neki pojacavac i prespojio na akomulator motora... samo pitanje koliko ce da izdrzi... sta mislite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imama ja zvucnike na nsr-u. Uzeo sam dva zvucnika od 7w od tv-a ,a pojacalo mi je napravio brat. Pojacalo je 15w i odlicno se cuje, trenutno muziku pustam preko mobilnog, ali moze i preko mp3 i walkmena. Evo slike zvucnika i pojacala: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ZA STA CE VAM TO NA MOTORU????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ljude nek se igraju. Ni ja ne kapiram sav onaj kiceraj koji ljudi stavljaju u kola, pa opet mnogo njih to radi... Ovo je super fora za klince. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vozamo malo po prirodi i stanemo malo da se 'odmorimo' ili samo da bi uzivali u njoj muzika dosta pojaca ceo dozivljaj. Ako neko hoce da mu napravim neka se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A gde ti je DVD? Ja sam razmišljao da ugradim akvarijum u motor, ono skalari, gupike, japanke.... Prosto milina za oči kad se negde parkiram da gledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A gde ti je DVD? Ja sam razmišljao da ugradim akvarijum u motor, ono skalari, gupike, japanke.... Prosto milina za oči kad se negde parkiram da gledam Cope, imam ja mali akvarijum, kao pravljen za tvoju Africu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 13, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas nista pametno da kazes onda idi se igraj sa skalarime i akvariumom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu sto su opasni ovi malishani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ako nemas nista pametno da kazes onda idi se igraj sa skalarime i akvariumom. Pa ribice vole muziku ;D Nego, koliki ti akumulator imaš na bajku, kad možeš da se parkiraš u prirodi i pustiš muziku ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 13, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno za 15 min.dobre svirke ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 13, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan moze da se slusa 1 sat i da ne bude nikakvih smetnji kod paljenja motora i sl, ako ne verujes izracunaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 13, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kad se vozamo malo po prirodi i stanemo malo da se 'odmorimo' ili samo da bi uzivali u njoj muzika dosta pojaca ceo dozivljaj. Ako neko hoce da mu napravim neka se javi. Ja u prirodi uživam prirodu, jer mi muzika za..be ceo doživljaj, imam je kod kuče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 13, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti ja mogu kad slusas narodnjake. I ne pokvarili dozivljaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ako nemas nista pametno da kazes onda idi se igraj sa skalarime i akvariumom. Zar nije sjajno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupujem čivavu i pravim joj kućicu na mestu cajgera! Impregniraću je prerađenim uljem, a kuče ću da vežem na lanac bregaste koji budem zamenio. Ovim potezom dobijam saputnika i čuvara motora! Da, da! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ha ha haaaa... sta sve potece od moje glupe ideje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 13, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Sta ti ja mogu kad slusas narodnjake. I ne pokvarili dozivljaj. Da, čim se sa nečim ne slažeš, onda si seljak, glup, mator, demode, etc... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je u Garazi, a otisla je u najstrasniji OFF, pa stoga LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...