Jump to content

Moto Zajednica

Misljenje o bajkerima

Recommended Posts

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Vozim motor nedavno ulicama oko Tasa,nailazim na pesacki prelaz,mala ulica,na pesackom zena sa malom devojcicom.Krecem se normalnom brzinom,i sporije nego sto je dozvoljeno,bas uzivam u voznji i gledam njih.Kocim lagano ispred pesackog,mala polazi da predje ulici,a zena je vuce i pocne da se dere u fazonu zar ne vidis budalu na motoru,oni nista ne vide...Kako sam skoro sve cuo sta je rekla,verovatno je mislila da zbog kacige ne cujem,stanem lepo ispred pesackog,sto sam i nameravao,skinem kacigu i pitam je zasto tako reaguje kada sam sporo isao,video ih,mislio da stanem...Izvinjavala mi se bog zna kako,mada na zalost mislim vise zato je bila zbunjenja i uplasena nego zato sto bi stvarno trebalo...Pa posle razmisljam,ko zna koliko joj puta nisu stali,koliko puta isekli,ipak je dete u pitanju,delimicno i razumem reakciju a delimicno ne verujem da mozes da dozivis vredjanje i pljuvanje i pre nego sto ucinis nesto samo zato sto si na motoru.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 129 postova

pazi burazeru MOTORISTI su na losem glasu svugde u svetu (cak i ovde kod mene u austriji )(pazi kada ti polazes za auto instruktor ti extra kaze da pazis na LUDE motorcikliste ;sta vise reci) a da se vratim temi Zasto smo na losem glasu???? pa zato sto ima onaj deo (20-30%) koji cepaju i luduju na motoru, njihovo je prvenstvo u svakoj ulici on moze da cepi iz mesta pa zato obilazi celu kolonu na semaforu, dok stoji na pomenutoj raskrsnici (semaforu) cepa po gasu ("da bi cuo motor da li radi dobro" a drugima odkida bubneopne) i slicne stvari.....

a pogotovo ove emisije i reklame o vozacima motora kako rade Weeli i burnout i voze 200+ (to jeste na pistama ali NAROD to nezna) i sta sada???? mi ispastamo!!!!!

pa zar i tebi nebi dokur*ilo da si pesak i da na svakom semaforu moras sve ovo da trpis!!!!!!

a da se ovo promeni nemoze mi ce mo ostati "ludaci"!!!!!!!!!! meni se covek zahvalio srednjim prstom sto sam mu stao VAN pesackog da bi presao ulicu (i opet stajem i van pesackog)

• Svrati ponekad, 369 postova

Ima i vise % magaraca. :-\,i onda coveka koji je ok. posmatraju kao budalu.

Takve majmune kojih ima poprilican broj vidjamo na motorima svakog dana,i vi i ja.

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Meni se češće dešava da se deca okupe oko motora i da traže da se slikaju, na ulici moja Nataša mahne SVAKOM detetu koje je pogleda dok se vozimo. Uvek se zaustavljam da propustim pešake i to tako što im dam znak da se zaustavljam zbog njih. Našim gestovima na ulici, kao što je Pauk stao i porazgovarao sa gospođom, pružamo lep primer i pokazujemo da smo i mi motoristi ravnopravni učesnici u saobraćaju. Stvari će doći na svoje mesto. Dovoljno je da gospođa vidi Pauka koji je pušta preko pešačkog pa će shvatiti da postoje ovakvi i onakvi, a to automatski znači da neće razmišljati kao da smo svi užasni i nenormalni.

najzli

Guest gasa

Mogu matorci da nas mrze ali nas deca vole najvise na svetu  ;D

Mala je sansa da se ovo ikada promeni. Koliko god se mi trudili...

e tu si potpuno u pravu, ja stao kod trafike, a neki klinac poce motoriii, motoriiii, a majka ce ,,otkud ti znas tu glupost ;D 8)

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nije bajker svak ko vozi motor...Kad to ljudi shvate nece mrzeti bajkere...I ja uvek stanem pesacima i tako to al sta vredi kad ima 5 puta vise budala nego pravih bajkera...Razumem ja da covek oce nekad da divlja, uhvati svakoga od nas to ponekad...Al ne treba tad da se divlja po gradu...Za to postoje staze i krivudavi putevi ka raznoraznim selima...

• Vlasnik sajta, 5405 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Mogu matorci da nas mrze ali nas deca vole najvise na svetu  ;D

Mala je sansa da se ovo ikada promeni. Koliko god se mi trudili...

Heh kad god vodim klince kako gledaju motor, pomislim jesmo li mi motoristi odrasli uopste...  :D

• Zainteresovan, 981 postova

Heh kad god vodim klince kako gledaju motor, pomislim jesmo li mi motoristi odrasli uopste...  :D

"RIDE... BEACUSE CHILDREN NEEDS HEROES" sa jedne reklame za HD

• nekrunisani kralj moto cigana, 3227 postova
  • Motocikl: 4x4

slazem se sa vama. takodje me odusevljavaju klinci koji jedva cekaju da ih pogledam i da im mahnem na semaforu. Kada krecem od kuce, uvek idem istim putem (zivim u slepoj ulici), kada deca cuju da krecem, iz raznih dvorista se penju na kapije da mi masu (kao flojd kada krece sa ficom na trku), fenomenaklno. I kako onda da projurim kroz ulicu, bas zbog toga vozim maltene na leru, da nekog slucajno ne preskocim u pozdravljanju, pa i kad nema nikog ja pogledam u dvoriste pored kojeg prolazim. Deca me obozavaju u ulici, dajem im da se pentraju po motoru, ali samo kada sam ja tu i to postuju. A iz istih tih kuca mi prete (njihove babe, dede, strine...) i pitaju me kada ce da prestane da kod mene dolazi MAFIJA (to misle na ove sto dolaze motorima) i dokle ce morati da trpe buku i galamu :o

• In memoriam, 53 postova

ko ih jeb.. nek nas mrze ,dokle da se izvinjavamo za ono sto nismo uradili.

samarcinu iz lakta pa nek  me mrze sa razlogom isto mu dodje al malo drukcije ;)

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

Kada me  deca  onako milo pogledaju, ne mogu da im ne mahnem, a retki su oni kojima se ne izmami neki osmeh! :)

A s'obzirom da deca vrlo cesto idu uz pratnju roditelja, eto jos jednog gesta koji ce im demonstrirati da bajkeri nisu BAD GUYS..;)

P.S. Naravno, cilj mahanja mi nije da nikog ubedjujem da sam normalan...

• Drug član, 1414 postova

Ma i te mame su nas volele....kad su bile malo mladje  i opustenije. Sad nas mrze jer im je zivot "zanimljiv", posao, kuca, nadrkani, ili pijani muz, sex jednom mesecno, a para ni od korova. Ma ljubomorne su, 100%  ;D :D;) A zaboravljaju kad su ih ti isti kreteni bajkeri kar..i po vascele dane i noci :o :-*

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

slazem se sa vama. takodje me odusevljavaju klinci koji jedva cekaju da ih pogledam i da im mahnem na semaforu. Kada krecem od kuce, uvek idem istim putem (zivim u slepoj ulici), kada deca cuju da krecem, iz raznih dvorista se penju na kapije da mi masu (kao flojd kada krece sa ficom na trku), fenomenaklno. I kako onda da projurim kroz ulicu, bas zbog toga vozim maltene na leru, da nekog slucajno ne preskocim u pozdravljanju, pa i kad nema nikog ja pogledam u dvoriste pored kojeg prolazim. Deca me obozavaju u ulici, dajem im da se pentraju po motoru, ali samo kada sam ja tu i to postuju. A iz istih tih kuca mi prete (njihove babe, dede, strine...) i pitaju me kada ce da prestane da kod mene dolazi MAFIJA (to misle na ove sto dolaze motorima) i dokle ce morati da trpe buku i galamu :o

MAFIJA! happy097.gif

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Xaxaxaxa, kakva slika, pazi mu uvo. ;D ;D ;D I ja redovno masem deci, kad si na motoru imas nekako mnogo bliskiji kontakt sa ostatkom sveta nego kad si u konzervi na 4 tocka... A primetio sam da mi se i vozaci automobila sklanjaju kad se provlacim na semaforu kad je guzva. Neretko se pomeraju levo ili desno koliko god mogu da bi mi omogucili da prodjem, svaki put zahvalim... Zauzmes pozitivan stav, i sve ok... Naravno, uvek ima kretena i onih sto do podne mrze sebe, a od podne ceo svet...

• U prolazu, 7 postova

Svaka cast svima vama!Ima gomila mentola,a ima i9 nas koji smo normalini! ;D

Sto se toga tice...kaze moja mama VERUJEM JA TEBI DA DOBRO VOZIS,ALI NE VERUJEM OVIMA U KOLIMA...ONI SU MENTOLI....

Moja mama isto kao i ja obozava motoriste ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 129 postova

jaooo brate pa gde ovo iskopa iz 1951!!!!znas kada je to bilo???? ali bilo je ......... strasno vozis tudji motor i uvhave te a pritom neradis i dobijes 90 dana bajbokane :D

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Nisi procitao da je usput koristio tudju vozacku dozvolu i lazno se predstavljao! Mogao je da dobije mozda i novcanu kaznu ali kako ne radi odakle da je plati... prema tome zatvor! Verujem da bi i po danasnjem slicno zaglavio, ako bi mu nekoliko puta pisali prijave...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja