hard_rock 7449 Napisano Januar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zavrsio upload Xcross Siberia, trazio sam i naziv ovog putopisa da vidim da li imaju snimci na youtube i vidim da imaju Uzivao sam gledajuci i citajuci jos kada je bilo aktuelno na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući ovim snimcima sam i odlučio da napravim turu oko Crnog Mora do Azerbejdžana.Jedino sto smo mi kompletan put vozili,nismo koristili trajekt.Naravno nama je sad bilo mnogo lakše nego njima tada,i vize se lakše dobivaju i mnogo vise informacija nam je dohvat ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Septembar 15, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde neki putopis (koji je pretpostavljam bio na "na krilima vetra" ili negde već drugo...) Sem trejlera i par fotki ovde nema daljih info o dva meseca puta. A onomad sam nekako uspeo da preskočim Pa ako neko ima + hoće + može...?! Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...