Jump to content

Moto Zajednica

Azerbejdzan 2007 - caspian sea tour

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

Ko krece u 13h i odakle ???

U 13h krecemo Smajser, ja i Luka. Nevidjena smo ekipa. Luka ne vozi na pravcu nigde ispod 300, ja sam negde u sredini, koliko ova moja roda moze da ide, a Smajser je pravi turisticki vozac sa parolom, spor sam ali uvek stizem. Trudicemo se da budemo svi na okupu. Imas neki predlog odakle da krenemo? Hoces da se nadjemo u 13:10 na onoj pumpi pre izlaska za Medak (ona crvena na autoputu ka Nisu, odmah posle onog autosalona u kome je i Dainese shop)?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Ko krece u 13h i odakle ???

U 13h krecemo Smajser, ja i Luka. Nevidjena smo ekipa. Luka ne vozi na pravcu nigde ispod 300, ja sam negde u sredini, koliko ova moja roda moze da ide, a Smajser je pravi turisticki vozac sa parolom, spor sam ali uvek stizem. Trudicemo se da budemo svi na okupu. Imas neki predlog odakle da krenemo? Hoces da se nadjemo u 13:10 na onoj pumpi pre izlaska za Medak (ona crvena na autoputu ka Nisu, odmah posle onog autosalona u kome je i Dainese shop)?

Odgovara, ja imam snimanje u 12h na vozdovcu cim to ispolivam krecem ka' vama ! Znaci 13h !!! ako kojim slucajem kasnim javljam !!! hmmm ! kako  ? posaljite neki broj !

• Drug član, 1777 postova

Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali...

Izdali me prijatelji izdao me brat.

Da je mene neko zvao mogo bi na moj broj da zoves, posto ga imas. Znam sigurno da ga imas posto me zoves svakih par dana kada BMW nece da upali...

P.... K...

pa ja skapirao da ides !!! sta da te zovem ?

• Drug član, 2245 postova

ne jedi govna.

Miko, eto ti ga br. na PP

Pa kad ti je tako dobar motor !!! sto ne ides sa njim vec oces da se vozis na beemeru ! ;D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Za sve koji ce trasom preko Mladenovca i Topole upozorenje da obrate paznju na rizlu - ima je u neverovatnim kolicinama, narocito na potezu Topola-Natalinci. Nikako ne preporucujem povratak ovom trasom, asfalt je vlazan, mnogo pesaka, krajnje opasno. (Danas sam je prosao kolima.)

Ja cu krenuti iz Lazarevca bas ovom trasom, ali nesto ranije tako da cu na OMV-u biti oko 13:30. Dogovorio sam sa nekim clanovima da se tamo nadjemo, sednemo i popijemo kafu. Poziv i za ostale.

• Zainteresovan, 593 postova

Trudicemo se da budemo svi na okupu...

A kad smo to uspeli da ostanemo na okupu, bez obzira na moju ''brzinu''???  :o ??? ;D

A ko te je jedini pozvao i pitao jel si zainteresovan za mesto suvozaca & ko ti je garantovao da ces stici u komadu...samo malo kasnije  8) ;D

• Zainteresovan, 494 postova

Ako sam dobro skapirao u 13h sutra ... Pumpa Avia na autoputu ka nishu ?

Fazer mi je u garazi na NBGD ... nisam ga palio nekih 12 dana ... ne bii trebalo da bude problema nadam se ... Ocekujte me

Moze li jos jednom potvrda koliko ima km do tamo ?

• Drug član, 1777 postova

Pa kad ti je tako dobar motor !!! sto ne ides sa njim vec oces da se vozis na beemeru ! ;D

Motor je macka, izeo lanac i plocice do kraja. Lanac znam da ne znas sta je, a plocice su ono sto se na tvom motoru menja svaku drugu generalnu ;D ~15000km

A ko te je jedini pozvao i pitao jel si zainteresovan za mesto suvozaca & ko ti je garantovao da ces stici u komadu...samo malo kasnije  8) ;D

Pa ti ;D zato sto ti treba nesto ;D

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ako sam dobro skapirao u 13h sutra ... Pumpa Avia na autoputu ka nishu ?

Fazer mi je u garazi na NBGD ... nisam ga palio nekih 12 dana ... ne bii trebalo da bude problema nadam se ... Ocekujte me

Moze li jos jednom potvrda koliko ima km do tamo ?

Ili ja poprilicno gresim/nisam informisan ali skup je na Nis-ovoj pumpi na Autokomandi od 12-12.30

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja