Jump to content

Moto Zajednica

Nosaci za bicikle i krovni nosaci za pezo 406

Recommended Posts

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Prodajem krovne nosace Thule za pezo 406. Stoje mi vec neko vreme jer nemam Pezo, a ne znam da li odgovaraju za neki drugi tip automobila. Uz njih, a mogu i posebno, dolaze dva drzaca za bicikle, a i oni ne moraju u paru vec mogu posebno. Drzac za bicikle je ovakav a krovni nosaci su slicni ovim Broj telefona 0638295104, moze i na PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 141 postova

Daj druze cene za nosače ako nije frka, posebno za bajs (oba komada) i za one grede, ima zainteresovanih za oba artikla . Hvala ;)

• Skuteras, 3696 postova

Cena novih najjeftinijih nosaca za krov tj. za prtljag je 19xxx rsd. Cena novih nosaca za biciklu je 6xxx rsd. Kod mene komplet 18000 ili razdvojeno 13000+4000+4000. Spreman sam MALO da se cenkam :)

Neko me pitao da li odgovaraju za Pezo 306. Mislim da ne. Ima jedan deo ispod ploce koja naleze na krov (zaokruzen je na slici) koji se zavlaci ispod kedera i ubaci u neke rupe predvidjene za to. Koliko se secam 306 to nema, ali opet nisam siguran

7G8RF_nosac.jpg

• Skuteras, 3696 postova

Povlacim iz prodaje posto cena postarine koju JA placam za slanje i vracanje jos malo pa prelazi vrednost robe. Lepo sam napisao za koji auto odgovaraju, nekima slao slike na mail, ali ne vredi. Do sad je samo jedan covek ispostovao dogovor i platio postarinu u oba smera. Kod njega je bio problem sto ima novi tip poprecnih greda koji su pljosnati, a ne cetvrtasti i na njih ne moze nosac za biciklu starog tipa

EDIT: Prodato

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja