lalajko 2003 Napisano Maj 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikom tugom vas obavestavam da je danas u udesu kod Mladenovca poginuo nas clan Zvonmi. Iza sebe je ostavio suprugu i dve cerke. Zvonko, poslednji pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrale 1 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad/Rumenka Motocikl: Honda XRV750 Africa Twin, Derbi Senda RX50 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 27, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dušu prosti. :'( Kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 27, 2011 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam malopre sa mojom dragom i rece mi da je covek njene sestre bio u toj grupi.Vidim,cujem...da su svi prilicno potreseni,kako i ne bi bili.Pominje se i i neki kamion......ja ljudi coveka ne znam.....mada to verujem nije ni bitno.Zaista mi je zao.....nisam ni hteo da pitam za detalje......uh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Cuo sam za to sinoc ali nisam znao ko je u pitanju(moje cerke su prosle i videle udes,prizor stravican). Kazu da su cule da je udario u cisternu!? Sada sam i ja prosao tim putem,vide se posledice udesa,uzasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 28, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :( ... najiskrenijem bajkeru poslednji pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au,jos uvek ne verujem . Poslednji pozdrav Zvonku i saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan super lik je bio :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je policajac (na motoru) iz Jagnjilova koji je radio uviđaj, rekao da je to bio penzionisani radnik DB-a. Kaže da je udario u bočnu stranu kamiona, i ... Strašno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saučešće porodici i prijateljima. Tuga, pre par dana sam se video sa njim i bas smo se slatko ispricali. Jos ne mogu da poverujem.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Maj 28, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo pomislio da nije istina, da je neka greska ...Poslednji pozdrav drugaru iz "Ole-a" i moje saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 28, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Strasno. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4244 Napisano Maj 28, 2011 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, pa to pogibe Zvonko, vozio Pegazo Stradu !!! Divan covek i kolega...upoznali smo se na Ostrovici 2010. Jao ne mogu da verujem...kakav covek ode... moje najskrenije saucesce njegovoj porodici i prijateljima. Neka ti je laka zemlja Zvonko druze.... Lalajko, molim te obavesti nas kada je i gde sahrana i da li ce se ici organizovano sa foruma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 29, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prjateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosao skuterom, vracao sam se iz beograda, stravican prizor, covek lezi na sred puta, stao sam, i nisam mogao dalje da vozim, .... neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 30, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan NE MOGU DA VERUJEM?!?!?! Prijatelju neka ti je laka crna zemlja, pocivaj u miru... Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...