FJCharlie 2324 Napisano Maj 26, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da promenim lanac bregaste na suzuki GS 500 i koliko to zadovoljstvo koshta? znachi samo zamena, lanac sam nashao gde chu da kupim... hvala unapred na odgovorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi trebala ova informacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da promenim lanac bregaste na suzuki GS 500 i koliko to zadovoljstvo koshta? znachi samo zamena, lanac sam nashao gde chu da kupim... hvala unapred na odgovorima E moji mehanicari hhahaha....... sto ti arnyman to ne zameni,njemu je to lako ipak je on strucnjak hahahaha.......... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan @mohikanac aj se iskuliraj malo... nebi bilo lose... radi nesto korisno sa zivotom a ne da spamujes svaku temu na koju naidjes... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 26, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan al je pisao? ja ga stavio na ignore... ajde ljudi mora da to neko radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi malo na forumu,imas gomilu majstora po BG-u... jel trazis nekog bas ko se razume u GS-a ili moze bilo koji serviser ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 26, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan treba nam neko ko ima alat i znanje. lanac se menja bez otvaranja mashine. samo poklopac glave se skida... jedan je trazhio 100e a drugi malo manje. gledam da prodjem shto jeftinije nemam za bacanje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100 eura, možda kupi sav alat, pošalje ženu kod frizera i da mu ostane za rad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako se tako lako skida sto ti to ne uradis samo oteras motor kod nekog drugara i pozajmis njegov alat salu na stranu,majstori uzimaju mnogo para za sredjivanje i servisiranje motora,pokusaj sam to da zamenis,nadji,skini service manual sa neta za Suzuki GS 500 i gledaj na slikama kako se i sta radi,vidi i koj ti alat treba ! na mojoj teneri na primer se skida tako sto se skine magnet i otvori glava motora,skine bregasta i samo zameni...slicno kao na XL 600 moj predlog ti je da pokusas sam,ako neces da petljas raspitaj se jos malo na forumu ili zamoli nekog da ti pomogne ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 26, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa znam teoriju ali nebih pokushavao..treba da se raznituje stari i spoji sa novim okrenesh krug mashinu raznitujesh lance i spojish novi.. e sad to zvuchi lako ali ispashche jako teshko...marfi je tu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je jedan cilindar i lanac sa strane, pa je lako skinuti, ovde sa nalazi između cilindara i jedine opcije su ili da se raznituje ili da mašina ide popola. Alat nemamo i nikad nismo ni gledali kako se koristi tako da bi najbolje bilo da to odradi neko ko ima alat i iskustvo. @FJCharlie Evo tema gdje je Dzigorius to malo objasnio, meni a i još nekima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51967-posle-koliko-km-bi-trebao-da-se-menja-lanac-u-masini/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram,kapiram.... ne znam sta da ti kazem,srecno sa nalazenjem majstora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je jedan cilindar i lanac sa strane, pa je lako skinuti, ovde sa nalazi između cilindara i jedine opcije su ili da se raznituje ili da mašina ide popola. Alat nemamo i nikad nismo ni gledali kako se koristi tako da bi najbolje bilo da to odradi neko ko ima alat i iskustvo. @FJCharlie Evo tema gdje je Dzigorius to malo objasnio, meni a i još nekima http://forum.bjbiker...lanac-u-masini/ Ja ti savetujem da to radi ko se u to razume,treba paziti na oznake,inace ode sve u qurac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je jedan cilindar i lanac sa strane, pa je lako skinuti, ovde sa nalazi između cilindara i jedine opcije su ili da se raznituje ili da mašina ide popola. Alat nemamo i nikad nismo ni gledali kako se koristi tako da bi najbolje bilo da to odradi neko ko ima alat i iskustvo. @FJCharlie Evo tema gdje je Dzigorius to malo objasnio, meni a i još nekima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51967-posle-koliko-km-bi-trebao-da-se-menja-lanac-u-masini/ Sad si me stvarno razocarao,takva majstorcina a da to ne zna. jbg. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 30, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da chemo se okushati i u ovome... ima li ko "rastavljach lanca" na zajam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 14, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da chemo se okushati i u ovome... ima li ko "rastavljach lanca" na zajam? ajde ljudi pomagajte, ima li ko ovaj alat na zajam? ili ga iznajmite, toliko chu odvojiti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...