hama 10 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam skuter pgo 50 cm dvotaktni 93 god ali bez klipaostalo je sve u funkciji dali mozda neko zna dali moze da se kupi -nabavi odgovarajuci za isti skuter pitao sam na par mesta svi mi traze stari koga nemam unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da saznas od kog motora je masina oskopirana i za njega trazi klip, ili odes na pijacu i kupis za tomosa, odogovarajuceg precnika i velicine male pesnice (bolcne) i njega stavis, ako nebude pasiro, ako bude duzi onda podbacis nesto pod cilindar, ili ga odneses kod strugara da skrati, videces vec, mozes i kuci sa turpijom da ga sredis da pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...