pera-s 434 Napisano Jun 2, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan oko koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Od svih moto skupova uvek se najbolje provedem u Lazarevcu Zamisli i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIM i nosim kupaci Takodje Vi Lazarevcani? Kakva je voda, jel moze da se kupa na primer oko 6-7 popodne? Hladna ali uz dve tri rakijice za cas vratis telesnu temperaturu u normalu... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan a koliko je ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Za motor 400 din. Ja sad dosao kuci da se odmorim za sutra,a yamaha jadna jedva izdrza danasnje torture . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 4, 2011 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Za motor 400 din. Ja sad dosao kuci da se odmorim za sutra,a yamaha jadna jedva izdrza danasnje torture . a pesaci da li placaju ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Juce koliko znam nisu placali,danas ce verovatno,koliko sam cuo 200 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Lazarevcu je po recima mnogih, a i po glasanju koje je ovde svojevremeno obavljano, verovatno najbolji moto skup u Srbiji. Koliko god sve bilo dobro ranije organizovano, ovogodisnji skup je sve nadmasio! Sem toga i vreme je posluzilo, ako se ne racuna kratkotrajna kisica u petak na subotu, koja je gositima samo ulepsala san. Organizatori su se spremali za jacu kisu koja je najavljivana, te je kompletan sank za razliku od ranijih godina ovog puta bio smesten pod sator. U dimu baruta! Skup je ove godine uvelicao Ian Coates. Ian je specijalno predstavljen publici kojoj se zahvalio dodavsi da mu je sutra rodjendan. Naravno odmah je publika uzvratila pevanjem pesme za srecan rodjendan, a od LA Moto je dobio duksericu na poklon. Potom je imao priliku da vidi sta je pravi motor... Ian je naravno u centru paznje i morao je mnogo puta da pozira. Ovog puta mu to nije smetalo Specijalno na ovaj skup je iz Italije stiglo pet BMW drumskih krstarica. Italijane su momci iz LA Moto odveli u unutrasnjost Srbije, na lepinju sa kajmakom (koji oni nikad nisu imali prilike da probaju), pa na pecenje i sve ostalo! Potom su vraceni na skup gde su dobili opet prase kao ekipa koja je dosla sa najvece udaljenosti. Sumnjam da ce se sledecih nekoliko dana oporaviti od svega sto su ovde doziveli. E, onda je pao mrak! Poceo je koncert... Guzva po satorom sa sankom se jos vise povecala... Dim nije od motora vec od rostilja Uzivancija uz pivo! Ili uz vodu! I na kraju vatromet! Moze li jos bolje?? Videcemo sledece godine! Hvala LA Moto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 5, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast lalajkooooo na reportazi svaka cast organizaciji,mesto full,ekipa extra... PS samo nek muzika manje zabusava sledece godine i naravno vidimo se opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale klubu na profesionalnoj organizaciji,primer kako treba da se organizuje motoskup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 5, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bio prisutan,skup je bio vise nego dobar, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebajker 1 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xs 750 Prijavi odgovor kao problematičan srećno stigao kući sredio utiske i jedino mi ostaje da zahvalim organizatorima na sjajnom druženju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji,bilo je prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 5, 2011 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio fantasticna. LUDO SMO SE PROVELI!!! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ubedljivo najolji moto skup na kom sam bio...svaka cast na organizaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u Lazarevcu, skup je odlican, upoznao nove ljude, proveo se dobro, organizator ispostovao sve sto je u najavi obecao, lokacija dobra, zanimljiva, Lazarevcani zelim Vam sve najbolje i da i naredne godine bude ovako dobro, veliki pozdrav :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan hvala bogu sto me niste ufotkali na bini pored iana hahhahaahah steta sto sam morala da propustim kraljevski u subotu al jbg radila sam u nedelju pa sam morala da palim ali bilo vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gostoprimstvo bez mane,klopa savrsena...velika primedba je sto su domacini napravili da sunce udara tako jako.....prokuvali smo od vrucine....ambijent,za medalju...zlatnu....svaka chast..dolazimo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooooooooooooooooo sto je kupus bio dobar,uuuuuf Fenomenalan provod,druzenje,sredili ste ove god,sve 5 !!!! Sto se mene tice,sank je pokidao !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan TeaTwix tebe smo trazili, neko je hteo da te upozna.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za sankom,nema sta da me trazis .... A jeeeeeel??? Ko?Ko?Ko? Nego,kakva je bila voda?Cujem 'ladis noge u jezeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo fantasticno, svaka cast momci... i kako bre da se zalite na vrucinu pored onolikog jezera ja nisam izdrzao, morao sam da probam da li je voda mokra A after party kod Bobana kuci... no comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA svima koji su došli učinili da ovaj 6. LA MOTO SKUP bude ovakav kakav eje bio. Lako je biti dobar domaćin kad imaš dobre i prave goste. HVALA svima na lepim komentarima a posebno LALALAJKU na foto reportaž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo slika koje sam ja uspeo da napravim. Sve je spremno i gosti mogu da stižu. (Powered by frubar.net) Među prvima stiže šestočlana ekipa iz Italije. (Powered by frubar.net) Petak je i gosti POLAKO prisižu. (Powered by frubar.net) Sa ekipom Kosovskih vitezova iz Kosovske mitrovice stiže i svetski putnik Ian Ciates. Čovek koji doživljava san svakog bajkera - 12 GODINA BEZ PRESTANKA NA PROPUTOVANJU PO SVETU. I pored činjenice da će koliko u nedelju 5.6.2011. napuniti 68 godina svetski potnik je ODLIČNOJ formi, verovatno zahvaljujuć motoru i načinu života. (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...