Pauk 613 Napisano Avgust 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio sa odmora pa samo da se javim,ko zeliu ciscenje neka se javi!Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ugljesa 0 Napisano Avgust 10, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio sa odmora pa samo da se javim,ko zeliu ciscenje neka se javi!Pozdrav jel moze neki kontakt tel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio sa odmora pa samo da se javim,ko zeliu ciscenje neka se javi!Pozdrav jel moze neki kontakt tel? MOŽE!!! Pročitaš celu temu od početka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 10, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ima technost za pranje sudova, zove se axcell sgrasso ili tako nekako... sredstvo za odmashcivanje i skida ulje od lanca sa zadnje felne, ne shteti boji i ostavlja neki zashtitni sloj da se ulje vishe ne lepi! ja sluchajno probao i sad samo to koristim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18603 Napisano Avgust 17, 2007 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan VIdim puno preporuka za ovog coveka na forumu, a ja sam izrazito nezadovoljan ucinkom nekoliko, kod mene, lokalnih auto perionica. Elem, koliko dugo traje tretman za Beverly? Nije nista specijalno prljav i jos je u dobrom stanju;)), ali ovi moji lokalni peraci nikako da ga srede po mom ukusu (pogotovo komandnu tablu, time se izgleda ni ne bave). Da li radis vikendom i kada? pz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 19, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam u Beogradu vikendom radim,sto da ne,radnim danima posle 16h,jer radim do tada,ovo mi dodje kao hobi,najbolje tel. da s e cujemo pa da se dogovorimo. 063/7-817-817,POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...