Jump to content

Moto Zajednica

dnevna tura 600km sa prijateljem ;) ilivam sve u svemu dobar dan

Recommended Posts

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

e tako smorim se ja od posla i kontam sta cu dje cu , uto zove ovaj moj dobri streber Mixa i kaze brate izes ti knjigu od toga srece nema, ajmo mi nedje u voznju i tako ujutru u 9 ura , ja sjednem na masinu i voala doletim do trebinja , zvijuknemo par piva i sokica kafa , i pravac via mostar donjim putem, takoreci , preko livade gdje je sniman Noz film , za mostar i sta smo sve pojeli necu ni da nabrajam, a u povratku smo isli preko nevesinja gacka bilece i u trebinje nazad evo kako je sve to izgledali ,

eh da ljudi ceste su cista perverzija , sramota dobre

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

e tako a sad valjalo bi napraiti portal da jos manje slike otvara u privesku ;) pa kad kliknete da ih rasiri jel moguce to ?????

I JOS JEDNOM VELIKO HVALA MIXI NA MNOGO DOBROM DRUZENJU    p.s. i hvala vecem sto ne ode samo bi nas usporavao voznjom heheheheheehehheehehheehhehehe

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

A sunce ti,pa ti se nisi sprdao kad si rekao da ces nakaciti sve slike.

I bravo sto ima manje teksta,ionako bi samo ljude zbunjivao sa svim onim sastavljenim rijecima,progutanim slovima,...

Hvala za ne voznju nego za dan. Bilo je ne dobro nego vrhunski,zao mi je za par stvari,sto Veci nije mogao i sto nismo mogli vise da ostanemo sa ekipom koju smo sacekali kod Gacka.

Krenuli lijepo iz Trebinja,naravno ne na precac,lijepo se isceifilo picence i onda laganini kroz Popovo polje,na Ljubinje,Stolac i na posljetku Mostar,svratili do kampa,posto je bila Motorijada,medjutim mi smo se nameracili na tufahije vec odavno ,pa produzavamo do Mostara,obilazimo stari most,malo djirnemo okolo,pa polako u potragu,medjutim o tugo golema,nigdje naci tufahije,pa smo morali da probamo neke zamalo tufahija(definitivno nema nikakve veze sa tufahijama),a onda tugu utapali u raznim kolacima,sladoledima,pa kazu ne valja samo slatko,pa malo osini po cevapima.

Ekipa iz Belgradea,koja je trebala skoro da dodje,javlja da je guma prsla i da jos nisu presli granicu,pa odlucujemo da polako dovrsimo sladoled i krenemo za Nevesinje da ih sacekamo. Lagano do Nevesinja,opet se cujemo porukama i posto smo skontali da nece ni u Nevesinje skoro,nastavljamo do Gacka,tamo tankamo gorimo i cekam,cekamo,... Medjutim milion vanzemaljaca se vrzma oko motora,pa smo morali malo da izadjemo iz grada da ih sacekamo.

Napokon stizu Beogradjani,na zalost ne mozemo duze da ostanemo sa njima,posto vape za pecenjem,toplinom,...,pozdravljamo,usmjeravamo za Nevesinje i dajemo par informacija tipa(death ovca na sred road i tako to) i krecemo za Trebinje,e tu pocinje nesto cudno da se dogadja TDM koji ide kao zmaj pocinje da usporava,sta je,kad gospar Sparco hoce da u 22h vozi u farmericama po predjelima gdje su pingvini u sred ljeta na normali,kako se on smrzao ;D!!! Cim smo se priblizili Trebinju topao zrak nas obradova. Odakle smo krenuli,opet svrati na po koju i lagano ispracam Sparca ka Herceg Novom.

Prilikom voznje malo sam kocio Sparca,ali kao pravi drugar nije zamjerio nama neukima.

Sparco hvala velika,nadam se skoro opet nekim voznjama,ali ako moze da bude nocna. ;)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Al je bilo hladno "gore" oko Nevesinja...AAAaaauuuuu... Puno bratskih pozdrava za eqipe SPA-MIX i zzelja za ponovnim na-te-na-ne druzzenjem.

Ej,momci...Xvala shto ste nas chekali na onoj "chuki" ! ;)

posle onoliko jada , i do beoghrada bi se dovukli da vas vidimo ;)))) sledeci put ima da se naoruzate sprejevima za krpljene i krenete na zoru pa da gustamo cevape svojski zajedno kako valja i trebuje

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Alo vas dvoica,vidimo se za koji dan, spremite masine za reprizu 8)

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

e moj sparco, prva slika je za kalendar definitivno! sad mi je jos zalije sto ne podjoh  :-[  :'(

malo off: ja sinoc na koncertu Stones-a skacem i avetam kad tapka me neko... ja se okreni vidim covjek smije se i gleda me... ja ka tele gledam i ne svatam nista... kad kaze MIIXAAAAAA COOOVJECEEEEEE, SA FORUMAAAAAAAA..... a ja ka kreten jos 2 sekunde gledam pa kad ga zagrlih, ka najrodjenijega :)

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

e moj sparco, prva slika je za kalendar definitivno! sad mi je jos zalije sto ne podjoh  :-[  :'(

malo off: ja sinoc na koncertu Stones-a skacem i avetam kad tapka me neko... ja se okreni vidim covjek smije se i gleda me... ja ka tele gledam i ne svatam nista... kad kaze MIIXAAAAAA COOOVJECEEEEEE, SA FORUMAAAAAAAA..... a ja ka kreten jos 2 sekunde gledam pa kad ga zagrlih, ka najrodjenijega :)

E taman sam se spremio na te nalijepim,ali vidim priznao si za onaj teleci pogled. ;D

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

najjacha prerada sto sam vidio, btw i nije prerada al dobra je fora

vidim roze slonove...  :o

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja