mArKoLiNi 5 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Vladica Pavlovic: Na skupstini kluba doneta je jednoglasna odluka da se moto skup odlozi za prvi vikend septembra a time i ispostuje pravilnik MAS-a da skup od skupa ne bude blize od 100 km! Ovom odlukom smo resili i da odemo u Kraljevo na Hepicentar i pomognemo nasim prisustvom ljudima koji su postradali od zemljotresa! O svemu ostalom bicete blagovremeno obavesteni! Skupstina moto kluba Free Wheels! 18th BIKERS MEETING Velika Plana, 03. September 2011. http://www.freewheels.velikaplana.info http://www.facebook.com/group.php?gid=82110975987 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 27, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan I ponovo dobri, stari, izvorni Radovanjski lug! To je mesto gde je sve i pocelo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi je zadovoljstvo da vas obavestim ( ko jos nije cuo ) da se vracamo korenima ! Ovogodisnji skup u organizaciji kluba Free Wheels iz Velike Plane bice odrzan u Radovanjskom lugu 2,3 i 4 septembra . Izvolite - ocekujemo vas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio tamo i mogu vam reci da sam se odusevio, nisam bio jos od klinackih dana i nekako se secam kad sam kao manji pokusavao da se popnem na ``velike`` motore i cini mi se da je atmosfera na tom mestu uvek bila nekako posebna ! Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Avgust 24, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na tom prvom skupu nislim 94 (imam i slike ) bravo momci Medo druze vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ISTORIJA SE PONAVLJA!!!! )) DOBRO DOSLI BRACO BAJKERI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan nisam propustio od 94-god.Baš je dobro što se vraćate,vraćamo u Radovanjski lug.pozzz Kvisko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ko peva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ko svira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlje...ete i nas, od preko Morave!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlje...ete i nas, od preko Morave!! Rekli su da ne primaju one "preko Moravu" ... ili se to odnosilo samo na one iz DONJU LIVADICU. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Petak "SVETI GRAL" Subota "HH blues band, BANDX Tribute AC/DC i jos mnogi drugi, poznate bendove nismo hteli da angazujemo, pokusavamo da se vratimo korenima bajkova i time se malo razlikujemo od drugih! Petak vece prijatelja, besplatna klopa,a oni neka se sami pronadju i dodju! Ocekujemo vas! Free Wheels, Velika Plana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Kako Sveti Gral nije poznata grupa?To je jedna od naj boljih hard rock grupa i najbolja za moto skupove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Petak vece prijatelja, besplatna klopa,a oni neka se sami pronadju i dodju! Ocekujemo vas! Free Wheels, Velika Plana Ja sam se pronasao! Coperasi stizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan IIIIIII KRENULI SMOOOOOO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoc,atmosfera super,video stare drugare posle duzeg vremena,nikako putevi da nam se ukrste. Domacini su ispunili obecanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Dobar skup kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je extra prosao... Sve pohvale od Munja iz Batocine POZZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na tom prvom skupu nislim 94 (imam i slike ) bravo momci Medo druze vidimo se! i play lista iz 94 godine na linku http://www.youtube.com/user/unuce#grid/user/1604A42F36C5F53C http://www.youtube.com/user/unuce#p/c/1604A42F36C5F53C/0/x1iAK_YUf7E 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...