Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• ★★★★★, 654 postova
  On 13. 7. 2014. at 19:21, nemanjaizsapca je napisao:

cao momci ja sam nemanja imam 15godina iz sapca sam obozavam motore i sledeci mesec planiram da kupim,ali se dvoumim izmedju speeda 125 i pulsera 125 sta vi mislite dal tako neki motor mogu da nadjem za 450-500 jura ????hvala za odgovor unapred :D pooz iz sapca

Бољи је пулсер.

http://www.polovniau.../suzuki_pulser/ 530e тражи

Имаш их у огласима доста, па гледај...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X

Ma sve zaviski sta hoces, to koji je bolji u startu zavisi od prenosa i tako nekih sitnica...I na jednom i drugom je 125ccm 4t agregat, stim sto je pulserov pravljen po licenci suzukija i identican je kao kod Suzuki GN 125, DR 125 i jos par modela...mada ni ovaj keeway nije los. Ja sam kupio pulsera prvenstveno zato sto je supermoto, ako volis naked koji lici na "Yamahu" onda uzmi Speed...

• We make noise, 120 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125 Honda 80

Po meni bolji je pulser i ima lepsi zvuk za razliku od speed-a. Inace slazem se sa Markom, sve zavisi sta ti zahtevas od motora

E da vam javim, bio sam u mastehniku i rekli su mi da je onaj nosac retrovizora ide u kompletu i ne moze da se kupi posebno (i kvacilo i retrovizor ide valjda) i kosta oko 2000 din.

Kupio sam danas i filter ulja i Ipone 15.5 15w50 pa cemo da vidimo kako ide :zdravo:

Imam mali problem... Kad upalim motor i provozam se malo da bi naravno zagrejao masinu u leru mi se desava da krene da trokira tacnije dok radi u mestu padaju mu obrtaji povremeno i hoce da se ugasi, do cega to moze da bude i sta da mu uradim da bi to sredio?

• Podržavam 1

E jel nekom zajebavao kilometar sat, skace malo, nekad ostane na nuli....A evo danas radio lepo, i kad sam se vracao opet poceo da preskace malo pokaze 50-60kmh pa padne na nulu i skoci opet jbm li ga koji mu je :stabre:

• ★★★★★, 654 postova

Па провери доле на точку дал стоји сајла како треба, и скини фар, па баци око дал је заврнута како треба ту на сату, можда се попусти од вибрација...

Evo namestio sam, odvrnuo sajlu i gore na satu i dole kod tocka, ocistio je, naprskao WD sprej, vratio i dotegao i nema problema vise :moto3:

• ★★★★★, 654 postova

Иначе сат на пулсеру показује мање него што стварно иде. Упоређивао сам са ГПС, сат од пулсера увек показује 5-10% мање него ГПС. Рецимо кад на сату пише 50, на гпс буде ~54, што је већа брина, већа је разлика, кад сат показује 90, гпс показује 96-98...

Ово нема логике, јер сатови углавном показују више него што мотор стварно иде, а овде на пулсеру је обрнуто :neznam:

Прво сам мислио да је то зато што сам мењао пренос, али мислим да то нема везе јер он чита брзину са предњег точка...

I ja sam to primetio da smanjuje sat...Kad sam kupio motor isao cale kolima, a ja motorom i ja ga vozio tu negde izmedju 80-90 (drzao pun gas), a na kolima bilo skoro 100 :zvizduk:

• ★★★★★, 654 postova
  On 17. 7. 2014. at 13:47, Marko1995 je napisao:

I ja sam to primetio da smanjuje sat...Kad sam kupio motor isao cale kolima, a ja motorom i ja ga vozio tu negde izmedju 80-90 (drzao pun gas), a na kolima bilo skoro 100 :zvizduk:

А добро мани кола, сви аутомобили показују више него што иду, једино гпс показује тачно...

E tek sad necu da ga prodam pa nema tih para hahahah 1moto3.gif samo da resim neke sitnice na njemu tj da mu nastelujem karburator (zezaju me obrtaji mislim da vuce fals vazduh ili treba neko blago stelovanje) i da mu kupim paknove za zadnju kocnicu i bice kao nov 1oda.gif

Ma ja kupio opremu, motor uvek tip top, sad imam u planu neki kofer i mogu da krenem da vozim negde dalje...Rekao sam necu ga prodavati uopste, kasnije kad bude para kupicu jos jedan za put, a ovaj ostaje za po gradu i tako :takoje:

Oni problemi sto su bili oko km sata i to sto sam rekao da se kuciste pomeralo, danas skinuo plastike oko amortizera i video da se osovina odvrnula par krugova i napravila lufta, sve stegao sve radi ko novo :D

On 18. 7. 2014. at 9:59, Marko1995 je napisao:

Ma ja kupio opremu, motor uvek tip top, sad imam u planu neki kofer i mogu da krenem da vozim negde dalje...Rekao sam necu ga prodavati uopste, kasnije kad bude para kupicu jos jedan za put, a ovaj ostaje za po gradu i tako :takoje:

Eh blago tebi, ja sam kupio pulsera polovnog od nekog malog koji se izivljavo na njemu padao itd.. I sad ga lagano sredjujem i cim zavrsim sa time odoh da polozim pa pravac na more sa njim inace nije ti lose ovo sa kupovinom jos jednog zverkana 0namigivanje.gif

• Podržavam 1

• ★★★★★, 654 postova
  On 19. 7. 2014. at 10:03, Muzljanac je napisao:

E ljudi sta mislite o ovom motoru http://www.polovniau...6/qingqi_125gy/

Па шта да мислимо о њему? Мотор ко мотор, нико на форуму не познаје власника нити зна како га је одржавао и терао...

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White

Zna li neko da li ima negde da se kupi NOV Sprint Pulser (iliti Qingqi) 125cc? Tražio sam po netu međutim ništa.. Takođe, jel bude neka akcija na sajmu u vidu nekog popusta pošto ga planiram uzeti na proleće?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja