Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Šta se ložite bre, pa je l' vozite motore il' muzičke instrumente ?  :stabre: Samo spamujete bespotrebno ... Otvorite lepo temu za prepucavanje pa tamo merite decibele i *erite jedni drugima po motorima ...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250

Šta se ložite bre, pa je l' vozite motore il' muzičke instrumente ?  :stabre: Samo spamujete bespotrebno ... Otvorite lepo temu za prepucavanje pa tamo merite decibele i *erite jedni drugima po motorima ...

Pa dobro posle godinu ipo dana Vukovih govana koje smo gutali u Apollo temi doslo je vreme i mi malo sad da opletemo po ustima. I da zacepimo vise neka usta koja stalno laprdaju gluposti...

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Previse sam dugo na ovom forumu i pratim svaku temu, i uvek se nadje neki trol.... Pratim obe teme jer dugo planiram da pazarim jedan ova dva motora za caleta i burazera da imaju za ribolov, njive ma za gde im se tuki digne... Vuce stvarno trolujes, i daj okani se vise. Do malopre znaci 3 sata sam gledao miletovog apola, dok mi decko cackao nesto da popravi ovde, i sedeo i vozio, masina je stvarno extra. Nisam naso nikakvu zamerku. Kvalitet izrade za kineza je i vise nego odlican. Odlicno motorce za te pare i u toj klasi. Pulsera sam i gledao i sve i ne moze da se poredi, pogotovo vazdusno i vodeno hladjenje ne mogu da se stavljaju u istu korpu, a tek 50 cc veca kubikaza koja odma rastereti motor i sve....A ovo sto ti kazes da ti se cuje kao lc4 daj molim te ne lupaj gluposti, vec cujem sirene i vidim scenu kako te jure sa belom kosuljom. Taj ko ti je reko da se cuje kao lc4 ga nikad nije vozio ni imao . 200cc ne moze da ima nikad ALI NIKAD da ima zvuk kao motor od 600+cc, nit moze priblizno takav zvuk da ima. Mozes da stavljas ti top kakav hoces da dobijes dublji zvuk, glasniji da bude ali ovo je smesno sto ti pricas. Apolo je pravi super moto i treba da se cuje tako, A zvuk ima sasvim dobar ako ne i vise nego odlican za svoju kubikazu.
Prekini da trolujes ovo je majkemi postalo retardirano, malo malo pa dodjes proseres se kako je neopevano sranje i vratis se u svoju jazbinu. Upravu su svi sto su dosli ovde i poceli da pricaju to sto pricaju, oseti malo kako je kad pocnes da trolujes nekom temu a nemas pojma sa zivotom za taj motor..... Klasicna klinacka iskompleksiranost.....
Nastavi slobodno da pametujes meni je sve ovo smesno. Celog zivota sam okruzen motorima od 11-12 godina imam svoj motor, Kolko sam ja motora promenio i rasturio tolko svi vi kolektivno delova zajedno niste promenili.

• Podržavam 2

Dzoni nece taj nikad da dobije pamet i shvati neke stvari. Pre pola godine dok je uveliko srao ja sam mu lepo napisao da ne mora toliko da hejtuje i trola apolla posto smo svi ovde na forumu da razmenimo misljenja i iskustva. Ali dzabe klinja idalje drzi svoju pricu i ne popusta.

Ja kad sam kupovao gledam sam prvo pulsera posto nisam video Apolla i teo sam da ga uzmem ali mi je mnogo smetalo vazdusno hladnjenje i kad sam naso Apolla to je bio pun pogodak. I ja ni jednom nisam otiso u pulser temu da pricam kako je pulser vasdusara i igrackica koja vari.(do danas) Jednostavno postujem i tudja misljenja ovih ljudi koji su kupili pulsera.

Ali Vuk nije mogo da se zaustavi i samo je srao srao srao u apollo temi i sad ces sve to da kusas.

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

Ne vredi Džoni da pričaš...

Odgovorili smo na njegovu provokaciju istom merom i eto šta se desilo...

Odosmo u težak off, ali ne road nego trolovanje :jok::lol:

Baš šteta, a mislio sam da je cool lik :gaa:

• Podržavam 1

• U prolazu, 22 postova

Imam jedno pitanje u vezi Pulsera 200,isao sam danas da ga gledam(http://www.polovniautomobili.com/motori/5277973/sprint-pulser) i probam naravno.E ovako preko nekih 5000rpm cuje se neko zveckanje i trese motor dosta,dali je to neki sitan kvar ili je nesto ozbiljnije? I dal uzimati i rizikovati? Unapred hvala

• Drug član, 3087 postova

На другом форуму, ја овако "садржајну" дискусију бацам у канту, а за ове личне прозивке шаљем на једномесечни одмор.

Не знам шта је то, али у готово читавом подфоруму одавно више нема конкретног и корисног садржаја. Ово као да је постао форум аудиофила, па се извлаче нијансе у оцењивању звука кога мотор прави.

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Ovo je samo ,,payback`` za lupetanje gluposti u apolo temi. Nemoj mali da pametuje ako u zivotu nije posedovao isti motor. A to sto ima on zvuk ktm-a lc4 ima tek da se smejem narednih par godina :lol: 

• ★★★★★, 654 postova

Imam jedno pitanje u vezi Pulsera 200,isao sam danas da ga gledam(http://www.polovniautomobili.com/motori/5277973/sprint-pulser) i probam naravno.E ovako preko nekih 5000rpm cuje se neko zveckanje i trese motor dosta,dali je to neki sitan kvar ili je nesto ozbiljnije? I dal uzimati i rizikovati? Unapred hvala

Не знам на какво тачно звецкање мислиш, могуће је да се чује ланац брегасте што је сасвим нормално за тај мотор.

Да ли се чује звецкање кад ради у леру? Ако се не чује онда је вероватно нешто друго.

И да ли звецкање долази баш из агрегата? Могуће је да тандрче нека пластика преко 5000 обртаја кад мотор почне да тресе, рецимо мени се чула таблица да тандрче одзади кад пређе 4-5000 обртаја.

Off/  Иначе Зорге ја и јесам аудиофил, али у правом смислу те речи, невезано за моторе... Истресао сам много пара за озвучење у соби, волим квалитетан звук ;)

• Zainteresovan, 653 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X

idete mi na ku#ac vise sa ovim sr#njima oko pulsera i apolla. Ako cete iskreno, pulser je bolji, bar se bolje pokazao po prodaji, ovde u mojoj okolini se isto bolje pokazao i po voznji i ko zna cemu (mozda tako zapalo samo da ljudi koji hoce da se vozaju i prave puno kilometara kupe pulsera, a ovi sto proteraju par puta u mesec dana uzmu apolla) Takodje znam par ljudi sto su isli na more Pulserom (i 125cc i 200cc). Ima cak par njih sto oru njive ovde kod nas pulserom isto (jeste da nema vise ni jednu plastiku, al opet ide) Onda po youtube ima vise Pulserovih verzija (Pulse Adrenaline, Sinnis Apache i ko zna kakvi) Masina je kolko ja znam i kolko sam ja gledao ista ko na Suzukijevim modelima (Marauder, DR, GN..mozda jos koji, ove sam licno gledao i poredio) Evo ja sam za 1 godinu i 10 meseci napravio 13500 km bez vecih sranja (ne kazem da ih nije bilo, ali sve je resavano brzo jer nista nije jos bilo vezano za masinu) U toku voznje me nikad nije izneverio, a pravio sam prilicno velike ture...

Evo gledajte malo gde ljudi idu sa njima 

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31593-beograd-budva-2-budale2-kineza/

http://www.visordown.com/motorcycle-news-industry/sinnis-apache-to-mongolia/1844

Ako bude novaca pisem i ja nesto slicno  ;)

I ona prica ti je skroz bezveze...."Zapekle karike i pukla kurbla" Pa di si ti video da pulser ima kurblu majke ti? I ako si ti vozio hard enduro sa apollom, ja sam vozio Dakar Rally sa pulserom...

Ponavljam opet, ne pljujem po Apollu samo govorim iz licnog iskustva i ne kazem da je to los motor, iskreno nisam ga vozio uopste nego znam par njih sto su ga posedovali (i slucajnost je da niko nije isao nigde dalje)

A i za to hladjenje sto ste zapeli...Gomila mnogo snaznijih motora ima vazdusno hladjenje pa im nista ne fali...

Ne znam sta da vam kazem serite po motoru kolko hocete, ne dotice me nista, ja znam kako ide moj, gde sam sve isao, video sam gde su ljudi sve isli sa njim i voleo bih da i vas apollo moze sve to...

Pozdrav od mene i lakse to malo, napravili samo sranje od teme mrzi me i da citam kolko ste se nalupetali samo, neko ce za par godina hteti jedan od ova 2 motora i kad naidje na ove vase gluposti cisto ce se uplastiti i sve ce mu se zgaditi...

• Podržavam 1

@ Marko

Pozdrav od mene i lakse to malo, napravili samo sranje od teme mrzi me i da citam kolko ste se nalupetali samo, neko ce za par godina hteti jedan od ova 2 motora i kad naidje na ove vase gluposti cisto ce se uplastiti i sve ce mu se zgaditi...

Epa tako je zasrao temu kod nas Vuk sad vidis kako je to...

• ★★★★★, 654 postova

@ Marko

Epa tako je zasrao temu kod nas Vuk sad vidis kako je to...

С тим што Вук пише онако како јесте, за разлику од вас што морате да измишљате ;)

A sto se tice klipova ima ih vise apollo upisi AGB 36 ima ih koliko oces i to full cross koji imaju isti agregat samo nemaju far. Pa da vidis kako se voze po sumi i kako skacu. Ja jos nisam vido klip gde na off-road skacu sa pulsera...

• ★★★★★, 654 postova

A sto se tice klipova ima ih vise apollo upisi AGB 36 ima ih koliko oces i to full cross koji imaju isti agregat samo nemaju far. Pa da vidis kako se voze po sumi i kako skacu. Ja jos nisam vido klip gde na off-road skacu sa pulsera...

Ниси гледао како треба, стављао сам ја линк са руског сајта како скачу у офф.

Има и гомила стунт снимака, ма свакаквих само треба тражити :)

Ниси гледао како треба, стављао сам ја линк са руског сајта како скачу у офф.

Има и гомила стунт снимака, ма свакаквих само треба тражити :)

Ja kazem nisam video nigde da skace na off road a ti mi stavio klip gde ga dize na prednji i zadnji....

edit: A sto se tice izmisljavanja pogledaj teme u kinesku imperiju ljudi se zale na pulsera...

• ★★★★★, 654 postova

Па не могу сад нигде да нађем.... Био је снимак чини ми се из Немачке, модел од 125 кубика лик га је возио на мотокрос стази, значи баш озбиљни скокови, ако нађем ставићу.

Ne bih sad da ulazim u raspravu oko off roada, odem ja nekad malo i skocim nekad, al sve je to zajebancija....Ako hoces da vozis off road kupis lepo neku enduricu i uzivas. Ovo sam uzeo da vozim po putu i nekad da sidjem malo...Sad kazem vam opet ja vozim KX250 i to sto radim sa njim je off road (malo duzi skok, brza voznja po neravnom, dizanje na zadnji), a ono sa pulserom je cisto prolazenje prepreka van puta iako nekad po letnjim putvima izvucem i 70-80kmh...Mozes imati isti agregat  i na jednom i na drugom, al na KX je nazad 19-ica, a napred 21 inc tocak, dok su na pulseru i drugim SM-ovima 17 inca...Amortizeri isto tako na krosu imaju veci hod i tvrdji su pa moze lepo da se skace dok su ovde mekani i manji tj. vise za put bez skakanja :D A o gumama i da ne pricam....

• Podržavam 1

Значи Марко тај твој КХ има 2 предња точка? :lol2:

al na KX je napred 19-ica, a napred 21 inc tocak

Nazad*

Eno prepravljeno je, a nije moj motor, ja ga samo vozim ponekad :D

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

idete mi na ku#ac vise sa ovim sr#njima oko pulsera i apolla.

Evo ja sam za 1 godinu i 10 meseci napravio 13500 km bez vecih sranja (ne kazem da ih nije bilo, ali sve je resavano brzo jer nista nije jos bilo vezano za masinu)

U toku voznje me nikad nije izneverio...

Evo Mare ovo što sam izdvojio iz tvog citata, potpuno isto mislim :takoje:

I na kraju prestanimo sa ovim proseravanjima i daj da vozimo tugedr. :jee:

Kontam da bi to bilo i više nego odlično druženje.

Side by Side, Apollo by Pulser :jee1::hvala:

• Podržavam 1

• Drug Član, 370 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo RX250

Ljudi su i sa apolom išli na more,pisali su u našoj temi.

Išao je čovek u Crnu goru i nazad bez problema.

Slažem se sa meteorologom(side by side).

• Podržavam 2

Aj sad ovako kad je tema malo ozivela da se dogovorimo za neku voznjicu, kad svi mogu da ogranizuju nesto mozemo i mi  :)

Da bude neka zanimljivija lokacija gde vecini ne bi bio problem da se dokotrlja. Nesto smo spomenuli Frusku Goru, al pitanje je kolko bi moglo vas da dodje dovde...To sam naveo onako jer je nama iz Vojvodine najbliza planina.

Sad ne bi bilo lose kad bi se javili ljudi koji bi isli pa samim tim da vidimo ko je odakle i da smislimo lokaciju i da dogovorimo dan, mesec....(godinu :stabre: )

Ja imam par drugara sto voze Qingi-ja, Tomos SM-a i tako nesto, al ne bi ogranicavali ko hoce moze da se pridruzi sa bilo kakvim motorom, al bilo bi lepo videti da vecina budu SM-ovi  :)

Pisite sad nesto, javljajte se, saljite drugima pa da utvrdimo broj i gde bi bilo najbolje  :takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja